[年經] 畫樹 心理測驗了解自己

426 回覆
48 Like 4 Dislike
茂盛 童話 秘密

結實 綠 茂盛

唔該巴打

Thank you
hello 巴打~ 你似乎都係一個簡簡單單,不拘小節嘅一個人。不過巴打好似有時都唔知自己想點,現階段都有啲迷茫,而哩方面好似都俾到啲壓力你。唔知巴打有冇啲咩興趣,可以探索多啲自己發展空間,先嘗試搵一啲少少嘅短期目標俾自己,一步一步嚟!
Thank you 呀巴打以為你已經放棄咗個post 多謝你用心打
唔該晒
係咪完咗?
hello 絲打~ 你似乎最近都應該有非常非常多煩惱,非常困擾你喎
棵樹睇到絲打應該係個幾積極上進嘅人,好希望自己做到啲成績俾其他人睇,而絲打係一個都好需要一定自由度去讓自己發展嘅人。不過絲打似乎而家唔係太有目標,亦都未必好知自己想點,想法上好似都比較容易有動搖。 不過絲打好在有咩事都會願意搵人傾問吓其他人意見,唔知其他人嘅意見都幫唔幫到你呢?
從絲打幅畫見到你係個內心充滿想法嘅人,絲打亦都有好多目標想做
而絲打似乎係成長嘅時候都有發生咗啲事,哩啲事到而家都仲"Kick"住咗你,影響咗你嘅自信心同安全感,令你好多時就算有好多目標想完成,但絲打都會懷疑自己做唔做到。有時太多目標亦會令你唔知做得邊樣好,令到每個目標都做到一半一半咁,好似做極都做唔到自己期望中嘅情況,感覺好力不從心咁
感覺到絲打嘅心很累,而絲打應該都好渴望自己可以自由自在啲,無憂無慮啲。唔知絲打好多野煩個時都會唔會搵人傾訴吓㗎呢?可以試吓同朋友家人傾吓梳理吓,話唔定就會發現新嘅方向?
從絲打幅畫見到你係個內心充滿想法嘅人,絲打亦都有好多目標想做。而絲打似乎係成長嘅時候都有發生咗啲事,哩啲事到而家都仲"Kick"住咗你,影響咗你嘅自信心同安全感,令你好多時就算有好多目標想完成,但絲打都會懷疑自己做唔做到
有時太多目標亦會令你唔知做得邊樣好,令到每個目標都做到一半一半咁,好似做極都做唔到自己期望中嘅情況,感覺好力不從心咁。感覺到絲打嘅心很累,而絲打應該都好渴望自己可以自由自在啲,無憂無慮啲

唔知絲打好多野煩個時都會唔會搵人傾訴吓㗎呢?可以試吓同朋友家人傾吓梳理吓,話唔定就會發現新嘅方向?
絲打嘅成長時期似乎都係幾唔錯,相信都建立咗一啲自信心同能力感而絲打亦都係一個自我要求高嘅人,份人亦都好自律,對於一啲認為需要堅持嘅野就會好堅持,有時別人都未必會明白同認同。不過亦都因為絲打對自己要求高,有時都會傾向壓抑咗自己嘅情緒同需要。
而絲打最近係咪有少少迷失?又或者迷網緊跟住落去要去做?但我相信無論做咩選擇都好,你都絕對有能力去應付嘅!加油!
未完架,唔好意思呀ching
先排有好多工作抽唔到時間分析樹
哩排會開始覆返,我知道都未分析到你棵樹
唔好意思呀要你等咁耐
感謝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞