[年經] 畫樹 心理測驗了解自己

426 回覆
48 Like 4 Dislike
勁耐冇覆算 都唔知留落做咩
係啊成日都想逃避 但都要面對 都有朋友仔傾下 仲識到男朋友仔
絲打你係一個對未來幾有希望嘅人, 好有想像
你身邊都有唔少人支持你, 你同家人同朋友嘅關係都唔錯, 不過唔知係唔係因為佢地一直都好支持你, 讓你慢慢都習慣左佢地嘅存在同埋都會依賴佢地, 有時要你自己一個獨立去處理一啲事時, 你就會對自己無咩信心, 亦會擔心自己會做唔黎, 甚至慢慢都變成左你嘅煩惱添
不過見絲打你so far都唔錯, 或者由小事開始, 慢慢獨立多D, 慢慢建立返自己嘅信心呀
巴打似乎都係一個幾渴望得到安全感嘅人,比較需要身邊嘅人關心同愛。本身可能都係比較多野諗啲嘅人,唔知係咪同你生活上有啲追求緊嘅目標有關係呢? 因為睇得出似乎你對於呢啲目標同方向,巴打都唔係太有信心,好似仲係有啲迷失咁。
唔知巴打平時有冇啲朋友都可以傾訴下架?
巴打你似乎都有好多目標想實踐, 好多野想做播,而且對未來都幾有期昐
雖然宜家仲係起步階段,未必咁快可以見到成果,但你都係積極期待緊
不過巴打你似乎對自己嘅信心都麻麻地,但你同時都好主動去比自己試下唔同野,識下唔同人,希望慢慢可以發掘自己嘅興趣,並發展成自己嘅強項
如果巴打你都努力緊,希望你都一切順利成功啦!
巴打你係一個對自己幾有要求嘅人,亦因為對自己幾有要求,所以有時都好怕自己做得唔好
你好多時你都會收埋左一啲自己嘅感受同想法,需要身邊都有唔少朋友,但你都好少同佢地傾心事,反而你仲係聽佢地心事嘅人添
唔知巴打過去係咪發生過一啲唔開心嘅事?果件事似乎到宜家都仲會影響到你,雖然係咁,但你其實都一步一步希望自己可以慢慢recover,亦有啲野想做,慢慢行緊自己想行嘅路
巴打,有時唔開心多野諗嘅時候,都可以同身邊信得過嘅朋友傾下呀
有時傾下,或者都會比多個新角度自己架
多謝您呀,會好好參詳!
但你想唔想都識番啲新朋友嫁?
聽你咁講其實平時嘅生活都幾大壓力喎
不斷要去經歷質疑自己,再去安慰自己,之後又再質疑番自己
有冇諗過真係從根源地改善一吓自己呢啲諗野方法呀
第一份工,好多野唔識都好正常呀
最緊要保持良好嘅態度,主動啲問多啲慢慢一定會學識嘅
你介唔介意分享吓係啲咩煩惱呀?
係咩原因會令你識咗咁耐都唔同佢地講呀?
fluffy, aged, curious
唔想?
想摺埋自己
絲打唔好意思呀, 早排太忙遲左回覆大家
宜家盡量加速回覆返哂大家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞