[年經] 畫樹 心理測驗了解自己

426 回覆
48 Like 4 Dislike
絲打 你畫得好有心機呀! 絲打你都係一對自己幾有要求嘅人, 你都希望係自己嘅領域闖出D成績出黎, 你身邊都有唔少朋友, 而你都係一個可靠嘅對象去同你傾訴, 而你都幾重視佢地
不過絲打你就小D同人傾訴? 好多時都將自己嘅擔心收埋, 亦因為你對自己要求都高, 所以你都會諗好多野, 希望盡善盡美, 但有時咁樣反而令你個人比較緊張, btw 絲打記得係攰嘅時間都比自己抖下呀
巴打,睇你棵樹感覺你係一個做野好認真嘅人,不過有時候唔知係唔係會逼得自己太緊,令你有時會有焦慮嘅感覺呢?都記得提下自己放鬆D呀
見到你成長過程中可能經歷了一D唔如意、你無辦法控制嘅野,令你好想可以擺脫宜家嘅環境,同時又覺得好無助,唔知點樣做先好 你都好希望身邊有人可以陪伴住你, 比D意見同支持你, 你係一個幾需要安全感嘅人
巴打面對嘅野都未必一朝一夕就解決到, 但都相信巴打你慢慢可以有更多能力面對, 困難都會隨著時間同你嘅努力而慢慢過去。巴打有需要都可以同身邊嘅人傾下, 或者有咩唔開心都可以搵我哋傾下架~ 一人計短二人計長嘛
碌過忍唔住留個言,好得意
Hehe多謝
其實我好認真咁畫,但畫到好似打風咁
唔好意思呀ching, miss咗

巴打你用簡單嚟形容你嘅樹,同樣你都係一個簡單嘅人,生活都好隨心,唔係話有好大嘅目標追求但生活已經令你幾滿意
不過巴打你都係一個比較內向少少嘅人,而巴打嘅內心其實係想有人陪伴自己嘅。如果有朋友伴侶係身邊,你會安心好多~ 亦會變得更有信心去做你想做嘅野
巴打亦都渴望自由嘅人,由於因為你份人都好隨心,生活維持宜家咁都好似唔錯,感覺最近個狀態都幾好
如果係嘅話, 希望巴打都keep住咁和平同平靜啦!

樓主你好
千年
枝干粗大
根扎實強勁穩固

畫功水平很低見諒,謝謝

啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊
好辛苦
救我
睇得出絲打應該都好重視自己哩班朋友,所以先會都覺得開心自己有佢哋
絲打都要俾返多啲肯定自己,其實你內心都知道哩班朋友都係重視自己嘅如果有時真係都想佢地陪自己嘅,絲打都可以搵吓佢地,唔洗諗咁多

如果絲打想知道係畫嘅邊個部分睇到,絲打都可以tg我呀
因為怕如果其他人未畫之前睇到我嘅comment, 怕影響咗其他人畫樹個時分析得冇咁準
唔好意思呀ching, 要你等咗咁耐
巴打係工作上都係好希望追求成果同突破,哩啲都需要啲時間嘅
但巴打都唔好太chur自己,祝巴打順利同成功
巴打,睇你棵樹感覺你係一個做野好認真嘅人,不過有時候唔知係唔係會逼得自己太緊,令你有時會有焦慮嘅感覺呢?都記得提吓自己放鬆啲呀!
見到你成長過程中可能經歷了一啲唔如意、你無辦法控制嘅野,令你好想可以擺脫宜家嘅環境,同時又覺得好無助,唔知點樣做先好。你都好希望身邊有人可以陪伴住你,比啲意見同支持你,你係一個幾需要安全感嘅人
巴打面對嘅野都未必一朝一夕就解決到, 但都相信巴打你慢慢可以有更多能力面對,困難都會隨著時間同你嘅努力而慢慢過去。巴打有需要都可以同身邊嘅人傾下,或者有咩唔開心都可以搵我哋傾下架~ 一人計短二人計長嘛
絲打應該係一個好有遠大理想嘅人,希望達到某一啲高位或者取得一個想要嘅成就
而見到你身邊嘅人際關係都唔錯,應該都係其中一啲支撐住你嘅動力。
不過似乎過往曾經都發生過一啲事情令你有啲耿耿於懷,仲未好解決到咁,亦都好似令到你好需要安全感。
唔知係唔係因為呢個原因,係棵樹上面都睇到絲打有時都會有啲焦慮嘅情緒
唔知你會唔會都有一啲朋友可以同你分擔下呢啲心事架呢?

青綠
圓碌碌
俾人平靜嘅感覺

巴打幾時會再覆落去
宜家一有時間就覆吓架啦我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞