【直播】25/7/2017 15:30 港 府 高 鐵 一 地 兩 檢 事 宜 記 者 會

417 回覆
4 Like 79 Dislike
有咁嘅先例之後
大陸以後想"租"邊都得啦
另外想問下大陸係咪會放租香港

有咁嘅先例之後
大陸以後想"租"邊都得啦
另外想問下大陸係咪會租俾香港

宜家DQ多四個,輕鬆闖關
今日租九龍站,明日租中環站
今日租九龍站,明日租中環站

全香港都租得 以後無特區呢樣野
政府點解有權劃一部份香港地方,視為其他國家地方?
特登翻睇一次份基本法full text
真係要嚴格咁講嘅 香港嘅領土劃分確係由人大決定 經國務院以國務院令公布 再收錄係基本法文本入面 但並非記載係基本法條文本身
所以係中共當中英聯合聲明冇到嘅前提之下去睇 袁國強咁去解釋又唔算有錯

利申以事論事 中共點仆街無需多講 但佢騎撚住你亦係事實 只能怪前人做乜會咁戇鳩上晒當
當日邊個同意回歸
當日邊個同意回歸

賣港賊
「兩地兩檢」不符合興建高鐵原意,成效會打折扣

我屌

中一個字夠不乎合我買六合彩原意啦
「兩地兩檢」不符合興建高鐵原意,成效會打折扣

我屌

中一個字夠不乎合我買六合彩原意啦

當初鄭汝樺氹你落疊 而家影都無
既然啲車係歸大陸管咁狗鐵點解要買車?
既然啲車係歸大陸管咁狗鐵點解要買車?

因為黨鐵呢件事上面只係只係慰安婦
而公司著眼嘅係喺中國嘅鐵路資產(北京地鐵四號線,深圳龍華線 etc.)同上蓋物業
所以賣港獻眉,在所不惜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞