【直播】25/7/2017 15:30 港 府 高 鐵 一 地 兩 檢 事 宜 記 者 會

417 回覆
4 Like 79 Dislike
係高鐵會唔會上唔到YouTube?
香港人出錢 方便支那人
依班咁嘅狗官小心收尾果幾年

放心
見到佢地個個都好好,有d好似過得比以前好

除左貪曾同許仕仁,個個都大把世界

有線近期請左煲呔上去同老鼠成做政論節目

唔係坐緊監咩??
有無法律界義士會向英美領事寫信一地兩檢本質上已違反基本法18同22條

留明睇全能高登仔
香港比人割地行中國法制 個人認為喺法律上好過修憲令中國執法部門喺香港部分地區有得執法/用改例令中國有香港領土上嘅執法權

但都食屎啦 割我大香港土地

香港幾時光復
香港土地屬國家所有
點解唔拆關一國一制?
香港比人割地行中國法制 個人認為喺法律上好過修憲令中國執法部門喺香港部分地區有得執法/用改例令中國有香港領土上嘅執法權

但都食屎啦 割我大香港土地

香港幾時光復

香港已經完左架喇,搵多D錢走人啦
點解我聽完都唔明 出租比中國就要行中國法律?咁佢批塊地比英國係未又係行英國法律? 第十八條寫明:「中國性法律除列於本法附件三者外,不在香港特別行政區實施。凡列於本法附件三之法律,由香港特別行政區在當地公佈或立法實施。 」 咁佢依家喺香港又可以實施中國法律?

釋法?

屌你老母港共

重點係,點解個位係內地口岸區?
點解我聽完都唔明 出租比中國就要行中國法律?咁佢批塊地比英國係未又係行英國法律? 第十八條寫明:「中國性法律除列於本法附件三者外,不在香港特別行政區實施。凡列於本法附件三之法律,由香港特別行政區在當地公佈或立法實施。 」 咁佢依家喺香港又可以實施中國法律?

釋法?

屌你老母港共

要幾無恥先講得出
政府都on99, 根本香港都無得揀

比成千億都無say, 食屎啦

成件事跟本係早有預謀
當然無得揀

中國開始周轉不靈 要搶香港錢
再係不斷大興土木 香港都可以破產
有無法律界義士會向英美領事寫信一地兩檢本質上已違反基本法18同22條

留明睇全能高登仔

最後變成白宮聯署

仲有咩好研究呀...
打橫黎咪打橫黎囉,
英國佬理你咩?
美國佬理你咩?
原來借左塊地可以爭取用唔同司法管核權
以後各大發展商同地產商識玩啦

留明睇全能高登仔

最後變成白宮聯署

講真,依家佢擺明格硬黎,之前個每日150 普教中都話吹佢唔漲,但依家係違反左中英聯合聲明/基本法,仲有之前單歷史文件冇實質意義件事,依家點解公安可以係香港執法? 有冇可能/方法 叫國際幫手? 就算香港人抗爭,有/冇外國幫手個效果可以差好遠

釋法?

屌你老母港共

要幾無恥先講得出

由於香港十八區被視為香港特區範圍之外 所以基本法唔識用 咪無違反基本法囉
以後除左政府總部 其他地方都係大陸既
地產商係咪可以行自己的法律?

住公屋又可以行自己的法律?

留明睇全能高登仔

最後變成白宮聯署

講真,依家佢擺明格硬黎,之前個每日150 普教中都話吹佢唔漲,但依家係違反左中英聯合聲明/基本法,仲有之前單歷史文件冇實質意義件事,依家點解公安可以係香港執法? 有冇可能/方法 叫國際幫手? 就算香港人抗爭,有/冇外國幫手個效果可以差好遠

咪玩啦 人地點會幫 又未食花生

釋法?

屌你老母港共

要幾無恥先講得出

基本法幾時有講口岸唔屬於香港

睇法院點判
各大行common law既地區都有排煩

留明睇全能高登仔

最後變成白宮聯署

有冇可能/方法 叫國際幫手? <——又話外國說3道4。完

睇法院點判
各大行common law既地區都有排煩

要睇租用d terms, 如果西九講到明,其他冇咁,咁就apply唔到落去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞