【直播】25/7/2017 15:30 港 府 高 鐵 一 地 兩 檢 事 宜 記 者 會

417 回覆
4 Like 79 Dislike
過左香港果關就大陸,咁即係月台以至上左車廂都已經大陸喇?

已經投入祖國懷抱

yes香港過關後至上支那列車都係入左支那境
發覺呢排成日話香港已死
但原來唔止死一次 鑊鑊新鮮
又DQ又23條又一地兩檢
政府都on99, 根本香港都無得揀

比成千億都無say, 食屎啦
發覺呢排成日話香港已死
但原來唔止死一次 鑊鑊新鮮
又DQ又23條又一地兩檢

死一次唔緊要,而家係入左地獄
以後淘寶地址填西九龍站月台係咪免香港段運費

屌, 貪呢一百幾十, 抵班豬畀支那㩒住搶

仲拎黎講笑,香港人就係咁
又係唔起會邊緣化個答案

香港成功之道就係被中國邊緣化

係中國亂 越亂香港越好
屌你老母
俾人踩到上心口

仲拎黎講笑,香港人就係咁

幽默感<=0

咁撚多外國網購唔用用淘寶
祝條柒頭世世代代係支那人
中國人公安喺中國境內開鎗打中香港人點計?

俾返條屍你囉
政府都on99, 根本香港都無得揀

比成千億都無say, 食屎啦

成件事跟本係早有預謀
當然無得揀
中國人公安喺中國境內開鎗打中香港人點計?

首先你是支那人
龍門任佢搬
有人問生BB喇終於
有無法律界義士會向英美領事寫信一地兩檢本質上已違反基本法18同22條
有人問生BB喇終於

香港d妓者
當係非香港出生喎 係真唔係呀

附件三: 在香港特別行政區實施的全國性法律* 

下列全國性法律,自一九九七年七月一日起由香港特別行政區在當地公布或立法實施。

一、 《關於中華人民共和國國都、紀年、國歌、國旗的決議》
二、《關於中華人民共和國國慶日的決議》
三、 《中央人民政府公布中華人民共和國國徽的命令》附:國徽圖案、說明、使用辦法
四、《中華人民共和國政府關於領海的聲明》
五、《中華人民共和國國籍法》
六、《中華人民共和國外交特權與豁免條例》

而家將西九借左出去就唔算香港特別行政區?有無法律撚解䆁下
當係非香港出生喎 係真唔係呀

如果送去香港醫院呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞