(季尾衝刺)金州勇士球迷討論區(168)Golden State Warriors

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
我見好多球魯大哥已經俾gobert卡死咗
你check埋全隊邊個正負值最差先嚟認屎認屁認乜全隊最高分好冇?
對15大黎講任何人復出都係食古既時間但係羊底薪又可以打18分鐘
古根本守內搶板守外mark人都做到
對面太多中鋒 魯卡完一個大中鋒仲有其他高佬過黎搶
屌你老母on9仔講正負值 丁綠出4分鐘零fg正負全隊第二+8添 佢係咪全隊打得第二好啊 咁能好不如丁綠打48分鐘咁咪+96
阿仆今日有幾球未吹雞已經鳩掟定先
佢同gp一齊上個進攻食咗屎
你都識講丁綠得4分鐘,sample細唔準有幾奇

你仆打咗成30分鐘喎,個sample應該好準喇喎
結果就真係全隊最高分大清二清時間出手仲多過poole 比曬testing sample佢兩個 都係低分過仆吹咩
又唔係好浪費時間嘅 佢都係g league 練好先上嚟
比起去咗活塞嗰個已經叫賺咗
下季大約開始
如果過多一年都係練唔好再trade
反正古仲練緊 比仆練多陣 後期衰極去幫古做板凳斬分手都唔差 當係clarkson咁用
https://youtu.be/uygO401vKlQ
啱啱睇返 點解kat三分空檔klay反而後退唔守 連舉手都唔舉
收嗲啦kerr 要不是curry照顧你 勇士早就完蛋了
死都唔識用中鋒 死玩傳切
簡單curry 持球打p&r都唔打

人地天賦手長腳要破你傳切有幾難
近排隊隊都識破我地zone d叫個高佬過去strong side overload我地就會爆
唔識用中鋒呢個真
防守/籃板唔講
進攻選擇少好多
last play係人都知你外圍接波
阿婆都識守
以前bogut ezeli 然後zaza mcgee打pnr唔差的係依三年變能左魔球
輸緊5分內係咁隊三真係激死
明明呢隊波playbook 最多唔同戰術

今場冇詳細睇
但睇親咖哩啲食硬嘅都唔入
注定除皮
單講揹位搶板 古唔夠羊積極 可能分工問題
古體力主要用係突破/單防
當然古可以做到埋羊果份緊係好
所以唔會次次都咁好彩
聽日唐鵝b2b客
勇唔會執唔到 掛
狼依家都打緊b2b客 國王
Q1 未完不過lead 緊

Mike brown 俾啲力贏狼幫國王鎖定playoff
最緊要係offset 狼琴日場勝場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞