(季尾衝刺)金州勇士球迷討論區(168)Golden State Warriors

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
輸硬
其實嗰球to完 睇replay係見到大師兄拍自己心口(應該同緊仆講佢錯?)不過仆帶到去嗰個位都衰架啦
今年常規賽真係好撚鳩
完全睇唔出係衛冕冠軍
出唔出技安法先?
咁唔同 大師兄多數間唔時柒一場 所以屌都屌細力好多 好多時間都係有好既作用 甚至carry
Klay以前都係 但今季開始唔穩定 佢係大師兄抖個段carry大家都大讚 但呢排好幾場又進攻得麻麻地
同埋最大問題係klay心態呢排唔好 無左團火咁
我浪花迷唔介意佢鳩射 因為呢個係佢兩兄弟打法 點都射 無手感都射到有手感 但佢無左火咁打我就真係有啲失望
技安似收咧
大清會唔會可以介紹條女俾佢,佢條粉腸日撚日係屋企撚狗撚到懷疑人生,同埋佢隻狗Rocco 遲早要走,好似由佢入聯盟跟到宜加
Riley
大師兄識啲女可能乖乖女多
咪比二師兄禍害 金洲player黎
睇完replay, 臨尾green 同 Poole 雖然TO,但大清其實都miss 左好多球,q4 中段wolves 射唔入但拉唔開,臨尾倒輸都無計了
真,好多球上籃中距離都好曳,平時一定入,今日射極都炒
話就話之前curry 仲係180 club
但打完艇後 場場都食左屎咁
WtfFBI is watching
係鬼
klay carry 果個月一直都被人屌緊啦
果陣柒一場呢到幾多人出黎要trade 要食屎
唔止臨尾添啦
淨係第3節頭段狼已經好多分鐘無拎過分
點知成隊勇又一齊on9瘋狂鳩傳TO比番個波人
果度拉唔開距離都知碌柒
拉勻成場最後果d低9能失誤咪齊齊做戰犯
其實最後Poole currry Thomson 同場
點解次次都係Poole控波
Poole擺明係射手嚟
今場睇嚟Kerr就係唔想贏
作客utah
主場籃網
主場活塞
主場魔術
今場

已經有五場係落左肚嘔翻出嚟
其實出gpii donte是但一個都得
點解要出仆
之前都係出ddv
太可惜呢排個態好差
阿仆1分雨加上入左幾球救命3分,俾佢打埋好合理,收klay個老屎fk都唔得,佢關鍵時候都係會入既即使炒左成場,搵仆打close game真係求神拜佛佢咪撚帶波仆街,不過都預左佢唔仆先奇怪
啱啱想講如果冇派膠,而家上半區
playoffs會有主場優勢

再望下條list
有4場都主場嚟,冇嘢了
分唔到真假
不過個play其實好亂咁 有無講過邊個finish
定係開左先再睇 如果開左先睇就咪比Poole攞 呢個moment佢邊組織到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞