(季尾衝刺)金州勇士球迷討論區(168)Golden State Warriors

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
不過臨尾好似真係炒左球
冇炒可能唔洗發生柒事
其實我覺得klay傷完之後已經唔係以前咁
一時好勁一時好廢,防守已經冇左咁滯
已經唔再係頂級3D
事實 不過名宿
因為klay都仲想證明自己係打得,係值呢個人工
同埋都唔知佢係咪想證明自己果個75大唔選佢係評選on9
上場第一節定第二節射左兩球step back 啦,入晒
一早已經唔係, 今季射波手感差嘅時候會連帶影響埋佢啲防守積極程度
講緊Crunch time
ATO嚟講 我勇底線開成功率感覺上高過邊線開好多
野心追唔上能力 所以搞到打得柒 做戰犯
Klay係咁 Poole都係咁
想prove自己但能力上真係不足
其實全盛時既kt進攻都係擲骰仔,不過果時粒骰係有兩面底者三面係六,但依家係得一面係6,仲要係幾面係1

而全盛時既kt就算果日進攻打唔起佢防守都會做到貢獻,但依家既佢防守有時已經係負累黎
最大問題係又有dv
好難兩個一齊出
唔講情懷,可能換個3D角色球員仲好,唔洗佢爆20幾分,穩定地做到野得
Klay個戰術地位交唔到貨。。。
Playoff冇得你一場30分一場10分。。。
其實無乜走線空間 勝差太細
你走線輸波跟住真係柒兩場分分鐘po都無得你打
所以隊波無乜可能走線架啦 輸係真係打得唔好
今日跑撚左成場 好心進攻停濟個陣就打返pick & roll 啦
發現未完場前追親po都會輸波
今朝記錯7點半開波
搞到10點入咗嚟睇
好彩戰績仲有半場領先緊狼, 不過今場輸埋冇咗tie breaker
如果呢幾場有穩定18分係度唔洗輸close game
放完假未呀頂
佢依家最大問題就係成日都集中唔到
啲防守走位成日發呆 亂跟人之類
單防雖然差咗 但睇得出如果佢上心上力都有全盛7 8成
問題就係條友成日發夢
見佢係咁甩真係好撚灰,同埋可唔可以企穩先出手
最後同狼同勝場就係第7
小弟今季睇唔多波,但睇親都輸波
勇士黑星
一個一陣搭大清二清
一個二陣搭仆
古又出得15分鐘分仆啲時間比佢啦

成日講都冇空間乜乜乜 三分%仲高過仆
佢全盛時期啲三分唔會有咁多騎馬射箭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞