(季尾衝刺)金州勇士球迷討論區(168)Golden State Warriors

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
有時真係分唔到啲台仔係特別識波定盲撐一個球員搞到自己變咗on9
15大話緊邊個?

There were a ton of 18-foot fadeaway shots with someone wide open.

https://twitter.com/anthonyvslater/status/1640195406796832768?s=46&t=aMCkdkhRzUNk_Ov_G1KgLQ
有冇清又同樣感覺,好似好嬲咁但已經見慣變左一種平常心對待,只係會完場後果半個鐘先會嬲,個人心境清靜左舒服左硬左
Klay哥囉
做完野返黎見勇士輸左,再睇大家既留言就知勇士又柒左
唔係一般嘅柒,係一連串染事最後幾分鐘發生
師兄你走寶啦,最尾果幾個play笑撚到顛
好似鬥氣要射到入咁
on99
3分今日準又係度long 2
出手係可以 不過出手選擇唔合理
step back到三分線後兩三步
仆啲2for1最大問題就係成日都揀超遠三分

柒到心如止水
都話呢啲柒game最少10場
呢度拎一半都食硬playoff
英雄波係咁啦,手感唔入咪又係俾人屌,問題係佢打起一兩季冇耐就學大清玩呢d,會唔會早左
都睇咗成季咁嘅閪波 慣咗
體能問題 主要都係減少防守 學吾皇
除非Poole控球基本功下年大幅改善 唔係佢控既 大師兄係無咁攰 但激都激撚死 睇佢仆街失波陪佢跑返去回防
手感都好少會喺呢啲時間咁樣step back超遠三分
手錶佬反而多啲
做完野睇精華仲諗緊今場輸咩,點知最尾個play
正常我勇操作,另外提提第4節 1126有球GP2封波好好J
去改下名幫klay轉下運先
廢鳩幾時打佢一拳打醒佢
叫佢自毆一拳先, 今場佢hold實個波都贏撚咗
今場本身唔係話打得好木
但防守有返起色守到一百分內
點知最尾派膠打沉自己
果球真係屌左聲,仲以為自己開始慣左勇輸波日常
射英雄波果陣已經諗定做咩動作慶祝 鏡頭望邊度 全世界焦點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞