(季尾衝刺)金州勇士球迷討論區(168)Golden State Warriors

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
兩隊贏波之後戰績相同 大飛五我勇六
咁聽日如果大飛輸波 咁邊隊五邊隊六
點解大師兄成日clutch time仲跑緊馬拉松
係球隊領袖要拎波打好合情合理
唔知戰術問題定佢性格使然
唯一佢拎波clutch打持球就係成隊傷撚哂果陣
咁樣冇咗個主動權
如果popovich唔賣人情
分分鐘有得落去搵當值玩
其實成隊都有份啦,係第二節尾段到第三節初段狼有成8分鐘無入過FG但都可以拉唔開比數
雀屎嗰場第一戇鳩
呢場有資格緊隨其後排第二
成班一齊突然智商-100
全場計佢打得最好, 不過clutch time亦係最柒嗰個
中規中距,都無乜野佢可以做到
佢哋聽日對傾屎,之後對大腸點睇都難打過我哋好多
上場其實都係咁射
入左d 人當無野者

我以為佢有全盛手感命中率得果3成2射到咁高章
理性分析,坐第6打MB傾屎點都好過坐第5冇主場打大腸KD
好啦 我提出返trade仆啦 仆咁英雄咁核心咁勁
應該好有value好多球隊搶住要
可以換到啲咩super star返黎
仲試陣 最後直路 輸一兩場都好大影響 呢個關頭仲試陣
隊波咁既心態 能力 入到po我覺得都係一輪起兩輪止 試咁多野不如贏多幾場 盡量拎到多啲主場優勢好過啦
仲要仆呢幾場都有mid range
真係唔撚明佢點解果下要射long 3
鵝嗰場一定要贏再輸真係一變四四變十二
魯大哥嘅角色基本決定佢永遠都唔會做到戰犯全部苦力工俾晒佢
原來潮人豬波
LaVice
益街坊價 換對面reid
條友第一節兩犯就會柒
魯大哥唯一有機會做戰犯既可能就係輸緊一分,最後罰球由佢射炒哂

不過發生呢件事既可能性好低
每粒星老左都會有呢個問題
不過Curry有機會唔係既 佢ego無咁勁 好大機會老左肯轉型 肯做副手
Klay就越老越硬頸
上場打得好係因為冇射step back, C&S照射冇所謂今場都入咗粒
最弊冇咗上場啲鏟籃floater
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞