(季尾衝刺)金州勇士球迷討論區(168)Golden State Warriors

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
收到你新post圖+2 本身啲圖都冇乜仆
感覺上庫奇好似想擺埋curry落最後個play既責任
我就覺得curry係打得好差 但最後個個play真係關curry事?
PJ tucker
笑撚死
遲啲完場有人丟啲維尼公仔落去比佢
點解無人屌Kerr
一早bench klay 贏撚咗啦
最後啲play 又係柒撚到傻
個play本身想做畀Klay底角三分, 俾對面破解咗, 然後冇時間俾咗Poole

攞波第一下其實係有空間俾波Curry單打Mcdaniels, 不過選擇咗自己上想射球quick shot點知跣腳然後TO

真係要講責任除咗Poole自己嘅選擇差, 就係Kerr明知佢容易TO都擺佢落做決定個位
係,15大onlun9ATO都畫唔好

野生捕獲ta巴
阿Kerr成日畫戰術俾Klay射,因為係人都知手感俾人mark實,可唔可以畫一次俾仆射,我個人覺得大機率入,大二清拉空左咁多spacing
今日唔計丁綠上得4分鐘 其實都只係九人輪換 不過太少人用先顯得今日多
覺得二清ego太重 連Kerr都比佢食住 連post game interview話有人浪射太多fadeaway都冇開名
klay: they paid me to shot the ball
Kerr 今場close game 無bench poole 得到應得既懲罰
最後一兩分鐘收poole 用DDV 最穩陣

利申不嬲都唔反poole
但今季close game 佢真係打得好醜
不過痛極都唔夠jazz 果場痛

又上返最頂個格
最後 to 真係好傷士氣
今場照出佢我覺得冇乜問題, 上場第四節打得好加上今場全隊唯一一個進攻正常, DDV近排狀態都唔多掂, 係估唔到最尾全隊集體失晒智咁都輸得返
鵝作客b2b 聽日打拓 後日打勇 我勇咁都輸就抵啦
同埋狼聽日打我勇嘅進化版?(至少比我地穩定)
有機會offset 翻今場
我指最後一兩分鐘tight game啫
呢半個月既四節勇阿仆係big part of it

仆仔你個仆街仔快啲百屌成材啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞