(季尾衝刺)金州勇士球迷討論區(168)Golden State Warriors

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
今場真係屌唔落仆

一個咁少

三個廢老真係博屌
如果非勇迷咁睇既最合理既做法留低多次奪冠既superstar 一人一城gimmick
留一個又對cap影響細好多
成場唯一可取就係gp2唔駛點夾已經融入隊波
其他人唔係鳩就上腦
平時既佢同穩陣兩隻字真係唔岩用係佢身上

上年playoff 真係佢人生打得最穩既時候
手感唔好就直接剷入去

睇下年今playoff會唔會又去得返個種狀態
點都好 之後打馬刺應該唔會輸掛 起碼都有40勝
班台仔早幾日先係咁幫仆打飛機話佢失誤控制得好,點知一吹奏今場就黎個致命失誤
其實對面仲有foul to give
呢場睇到爆血管見到gp復出好開心,但其他球員都好唔順
扮大師兄扮到上腦,仲要唔入
仆咪好似街波d𡃁仔,係咁扮大師兄
魯大哥點 返緊工分心睇下睇下無睇足全程 唔係好睇到佢有無咩問題/表現
對面今場打得唔差
可摸耳唔好再風火輪我地班球迷
咁真係好on9 集體派膠
頭先應該gp2 換是但一個,klay都守唔到波,好撚慢
一隊打咗咁多年po finals 拎咁多冠既經驗球隊
點解可以成日都clutch time 失誤好似唔識打波咁
計下數正正常常就贏到嘅波都可以變輸波 真係服撚咗
都係,lead 緊洗乜咁打,又係英雄主義
又變返腥風血雨歡迎大家互屌互trade,齊上齊落
老實講我就覺得最大責任唔係仆係klay成場唔知做乜鳩
55勇既野點知
打98公牛又係55 打當年tank出新紀錄既76人都係55
戰術都麻麻地熟,夾多幾場啦
Kerr真係要出聲禁止佢射step back 3, 入去draw foul射mid range呢啲咁高成功率嘅唔做淨係想做flashy嘢
早一排睇人打街場時果啲好鍾係3分線後一兩步鳩射三分扮手感既柒頭
今日建議大亂屌

邊個做戰犯都夠晒資格
就係睇唔明佢半場近距離傳做咩鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞