(季尾衝刺)金州勇士球迷討論區(168)Golden State Warriors

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
係 其實唔洗指望wiggins 出得返都冇時間俾佢調整
到時分分鐘戰犯大軍+1
手感傷完都好唔穩定
點解有種感覺佢係缺席左好耐咁
Btw如果佢個personal issue係咁嚴重 我懷疑佢有無train 有既又train得多唔多
我就覺得佢呢段時間應該都無乜train 有都train得唔勁 我真係唔覺得佢呢個時間 甚至到po playin先出會係隊波既救星
4W2L應該先穩, 對上對下幾隊全部冇tie breaker
死唔死都要盡力打埋架啦, 打多場季後賽賺多幾多錢
今季就斷紀錄啦
仲拎以前數據去J
佢傷完出返黎個排有幾場我記得都半個戰犯咁濟
咁當然佢出得返都一定係多個戰力
但我唔覺得佢依家/之後先出返黎會做到救星咁解
聽kerr d interview 都似預頂唔會返到黎
要睇埋聽日kings打狼先得我係kings嘅話就實送比狼迫勇打playin
mike brown唔會咁絕掛
Btw都真係好彩 佢係打勇士 仲要上季以第2功臣奪冠
唔係分分鐘比球迷嘈到拆天 non injury下缺席咁耐
仲要平價續約
屌都屌唔落
lead 兩分 未夠鐘 射long3 究竟係做乜鳩
你揀人打 我都實揀人打架啦 第一輪打狼點都開心過打勇掛
算已經屌都廢撚事
再睇真係睇到燥
打出生涯最佳 奪冠功臣 主動降薪真係屌唔落
打作客勇喎
聯盟最差嗰幾隊
不過個理由都要令球迷接受
如果到時真係連一個月playoff都行唔開返黎幫手
下季我當klay廢鳩走哂,搵邊件射手有4成3分頂佢
廢鳩冇左,聯盟都冇咩人打法似佢
係咪變左阿仆揸大旗,手感佬打2號位射手
個陣咁撚似拓柒配置
掉返轉 仆打2 大師兄打1
點睇都唔會有得揀比仆控波下話
俾古仔擔大旗吸經都好嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞