(季尾衝刺)金州勇士球迷討論區(168)Golden State Warriors

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
玩突破唔交比大師兄舞
大師兄呢方面都係神級架喎
Match 對眼再八字啲
清又改名依場似全隊一齊柒
仆都全隊最高分唔會係最大戰犯啦 後面clutch time真係唯有當又比佢交一次學費大清二清加埋40中13 6個to
上個post有人講過 gp2回歸要輸返場賀一賀佢
成就大師兄最重要係犧牲
佢個種team spirit先係最難能可貴
Kerr認為勇士球員們一直在強行做一些高難度投籃,而不是將球轉移給正確的人,他還指責大家打得「太自私」,沒能用切入和傳球去切割明尼蘇達的防守。 他強調「打敗灰狼隊的關鍵就是不停地轉移球」,但球隊沒做到。
平時最後幾分鐘會收埋仆
放佢出嚟已經好高risk 仲要佢last shot
我驚你嬲撚到仆街
咪就係比Mike conley守死過唔到但上幾個play先入完clutch 3
開季懷每場雷少幾分贏多五場一定有
對面淨係搶籃板補射都夠收我地皮
我地係咁跑係咁傳 最後咪又係要高難度出手
加埋d on9 TO 如果三分唔準一早俾人大炒咗
唔係無轉移呀
轉移晒去Slow Mo度咋嘛
今場都輸好多身高波下 KAT Gobert Reid 三個有兩個外圍射得既 仲有個slowmo Anderson 前鋒身材打到point guard咁
Play like shit預左輪迴welcome back GP2,this is for you
佢入clutch 3我有讚佢但轉頭就上腦,下次都係完場先讚
個個都以為懷太子可以變到mb咁,勁失望
仆每次到clutch time就緊張到得返屈速一招 比人跟到就會甩明明場波中間會有啲cross over fake 多好多花臣
我見魯大哥都好盡力搶,都算係咁個底未算俾人打爆,個slowmo真係好能煩仲慢撚過牛仔個肥仔
緊張就做返射手啦,俾個波大清keep啦
之前都講過
要搵個廿幾pick既人去接一個all time top10既傳奇本來就唔合邏輯
明知無咁既能力仲要夾硬浪費時間去玩育成咪等柒
每次有球員傷完復出之後, 球隊戰績都唔穩定一排
Curry Klay 見頂都試過
究竟輪換時間一轉影響係咪咁大

今場古出得15分鐘感覺太少, 明明對面雙塔+reid尺寸都大
kerr 都屌出口
係咪要開會了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞