儲值卡資訊區(3)

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
smartone kabayan外傭卡$50,大埔邊度有賣

深水埗,邊間買較好

THX

http://ezone.ulifestyle.com.hk/article/1866932/

你想問 smartone (Barkadahan sa Smartone) 定CMHK(Kabayan)?兩張卡黎WO
Barkadahan sa Smartone-街市東南亞鋪頭(大埔墟街市咁大應該有)
Kabayan- 門市OR街市東南亞鋪頭

smartone (Barkadahan sa Smartone)

買回來是否得50,是否要儲值多50,先用到88月上網

買來後使唔使打電話set plan

英文唔好,怕唔知點set

thx

Bonggang Offer pa rin sa mga bago! 👏
Buy $50 Pay-Per-Use SIM at i-activated sa 16 - 22 Sep, pwede ma-enjoy 4G LTE Data Plan (3.6 Mbps) na $38 LANG!
Press *111*3288# para mas bongga internet browsing!
Meron ka pang 1-Month Free Trial ng JOOX music App. Enjoy music kahit saan kahit kailan! Subscribe now na press *111*3394#
Detalye, tingnan sa http://w.smartone.com/BJOOXFREE1MEB
LIKE at SHARE itong BONGGANG NEWS sayong mga bessss!
*T&C
- SIM activate on or before Sep 22 merong $50VAS Bonus. Kapag ginamit ang $50 Bonus, customer ma-enjoy 1 month 4G LTE Data Plan (3.6 Mbps) sa presyong $38 na lang.
- SIM activation Bonus mag expire sa loob ng 31 days mula sa issue date kung wala ng ibang VAS Bonus natanggap sa ibang programs

邦崗優惠還是新的!👏
購買$ 50付費SIM卡,並於9月16日至22日啟用,您只能享受$ 38的4G LTE數據計劃(3.6 Mbps)!
按* 111 * 3288#更有聲望的互聯網瀏覽!
您還有另外1個月的免費試用JOOX音樂應用程序。 隨時隨地享受音樂! 立即訂閱* 111 * 3394#
詳情請見http://w.smartone.com/BJOOXFREE1MEB
喜歡和分享這個BONGGANG新聞短bessss!
* T&C
- SIM卡在9月22日或之前啟用$ 50VAS獎金。 當使用$ 50獎金時,客戶可以享受1個月4G LTE數據計劃(3.6 Mbps),只需38美元。
- SIM卡激活獎金在發布日期後31天內到期,如果其他程序中沒有其他VAS獎金

好似搞緊優惠,但唔係定係唔係開卡即放1個月
E加用緊3HK 69蚊學生PLAN,128KPS無限,平均1個月打100分鐘電話
就到期佢唔肯續
3HK 4G萬能儲值卡好似幾好
1 但打電話分鐘點計?
2 帶NUMBER入卡得唔得?

新萬年唔可以MNP,要年卡又可以MNP就用IMC(用CSL網絡)

拳王巴打哩張卡可唔可以用到CSL WIFI?

無,因為呢D係2奶台
一係用HEMAT卡,開佢$38/1GB(3.6MB)有CSL WIFI

好似都幾好 研究下先
其實唔係年卡都可以 個個月買增值都
最緊要平 上網唔洗快
E加用緊3HK 69蚊學生PLAN,128KPS無限,平均1個月打100分鐘電話
就到期佢唔肯續
1 但打電話分鐘點計?

新萬年唔可以MNP,要年卡又可以MNP就用IMC(用CSL網絡)

無,因為呢D係2奶台
一係用HEMAT卡,開佢$38/1GB(3.6MB)有CSL WIFI

好似都幾好 研究下先
其實唔係年卡都可以 個個月買增值都
最緊要平 上網唔洗快

唔記得同你講 3gb果張做緊優惠 9月內轉有多3gb送
不知不覺又就到1001
巴打們,如果我下個POST 加埋無限上台PLAN討論好唔好?

不知不覺又就到1001
巴打們,如果我下個POST 加埋無限上台PLAN討論好唔好?

就到期佢唔肯續
1 但打電話分鐘點計?

無,因為呢D係2奶台

咁hello. 開218 2gb 有無wifi ?
就到期佢唔肯續
1 但打電話分鐘點計?

無,因為呢D係2奶台

張卡本身wifi免費
但要成218先2gb好貴,點解唔簡其他卡
就到期佢唔肯續
1 但打電話分鐘點計?

無,因為呢D係2奶台

張卡本身wifi免費

thx 巴打
我上網見到有張network iii年卡又係250蚊1000分鐘10gb, 有冇話邊個好d穩定d?
係唔係上官網買就ok? 定去ssp平好多?如果差少少車錢都係返到
就到期佢唔肯續
1 但打電話分鐘點計?

無,因為呢D係2奶台

張卡本身wifi免費

thx 巴打
我上網見到有張network iii年卡又係250蚊1000分鐘10gb, 有冇話邊個好d穩定d?
係唔係上官網買就ok? 定去ssp平好多?如果差少少車錢都係返到

你唔洗mnp既就新萬年啦,140左右,又係10gb 用到2018/12/31 有成14個月用,都係用ntework3 一模一樣
就到期佢唔肯續
1 但打電話分鐘點計?

無,因為呢D係2奶台

張卡本身wifi免費

thx 巴打

你唔洗mnp既就新萬年啦,140左右,又係10gb 用到2018/12/31 有成14個月用,都係用ntework3 一模一樣

了解
其實要nmp, 只係想8下知多d
kumusta ka (csl) 有冇巴打用緊?

利申用緊3G 500+500個plan但唔知點解有7.2
就到期佢唔肯續
1 但打電話分鐘點計?

無,因為呢D係2奶台

張卡本身wifi免費

thx 巴打

了解
其實要nmp, 只係想8下知多d

Hello只限養號用,如果想上網用年卡(IMC)/Hemat,如果真係想用3HK就用TriHalo/萬能

,我用HEMAT 同一個PLAN都係得3.6

而家唔係除左88 FUP plan 全數都7.2???

而家唔係除左88 FUP plan 全數都7.2???

我今日前日買左張HEMAT 用佢送果1GB 都係得3.6Mb

比想出IP8既巴打參考

想問下 我hemat開左個30日6gb plan
但係個網登入番睇唔到個plan幾時完
咁可以點睇得番

打*101#得唔得?

有了 唔該哂
由csl 7xx 10gb 家庭plan, mnp 左去 kabayan, 依家海闊天空

多謝拳皇推介

銅鑼灣東角星期日七點測速

用咩卡,巴打?

用咩卡,巴打?

呢個速度似係卡巴仁嫁啦
大陸卡,邊張平

1個月上1次深圳

收短訊+wechat用

THX
由csl 7xx 10gb 家庭plan, mnp 左去 kabayan, 依家海闊天空

多謝拳皇推介

前排個家庭PLAN超抵,巴打點解唔續
5 SIM 真無限, 平均每張$200 SIM樓下
大陸卡,邊張平

1個月上1次深圳

收短訊+wechat用

THX

http://www.10010.com/goodsdetail/511607081368.html
大陸卡唔太熟,好似唔錯
大陸卡,邊張平

1個月上1次深圳

收短訊+wechat用

THX

http://www.10010.com/goodsdetail/511607081368.html
大陸卡唔太熟,好似唔錯

首年免月租(6元),只係每月比來電顯示費(6元),1元1GB
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞