儲值卡資訊區(3)

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
有無巴打有興趣萬年卡,有2張$100蚊張

有冇detail?

10gb 1000分鐘,到期日下年6月,之前買落嘅,今日去左上台出無限plan,變左無用

有冇detail?

10gb 1000分鐘,到期日下年6月,之前買落嘅,今日去左上台出無限plan,變左無用

有興趣

有冇detail?

有興趣

tg id:kenny099

IMC 4g卡可以SHARE WIFI

將手上冧巴port過去hemat得唔得?張卡係咪要去姐姐店買?

唔洗買卡,但要帶齊資料到指定店舖搞,詳情上幾頁有講

有冇detail?

我有張network3 既卡 同3台萬能卡
係咪可以射錢過去張萬能卡
因為張network3個no 我想上返台
但就有成四百蚊係張卡度

萬能卡冇射錢功能
應該唔得wo
用緊3G 核武卡想轉4G, 應該轉儲值卡定上3 corp plan $78 (免$18) 5GB 21Mpbs 好?

萬能卡 都係3台 有14.4無限
用緊3G 核武卡想轉4G, 應該轉儲值卡定上3 corp plan $78 (免$18) 5GB 21Mpbs 好?

咁我過冷河再MNP 去萬能卡可唔可以一次過係食蕉中心搞, 定要分兩次去? 因為三間都唔近屋企

過冷河要幾多日?

咁我過冷河再MNP 去萬能卡可唔可以一次過係食蕉中心搞, 定要分兩次去? 因為三間都唔近屋企

過冷河要幾多日?

理論上過冷河要3個月(但之前有人試過博大霧csl轉smt,2個星期就轉返csl,仲要得左無事),不過巴打你好難一次過搞晒,因為未必肯同你落定資料跟住3個月後幫你搞,如果你唔嫁意不如去smt門市mnp去smt48先,冷河完先轉返黎
買左張卡巴人 80蚊有冇買貴

唔係$60張咋咩

唔係$60張咋咩

有張係38 ,有張係60
你買左邊張

邊度買80蚊咁貴 ,去環球都最多係正價買

過冷河要幾多日?

理論上過冷河要3個月(但之前有人試過博大霧csl轉smt,2個星期就轉返csl,仲要得左無事),不過巴打你好難一次過搞晒,因為未必肯同你落定資料跟住3個月後幫你搞,如果你唔嫁意不如去smt門市mnp去smt48先,冷河完先轉返黎

smt 48 個個係咩plan 黎? 直接去門市就賣埋張卡俾我又MNP 埋咁好?

https://www.smartone.com/tc/mobile_and_price_plans/prepaid/broadband_sim/service.jsp
佢仲有張$98既貴版,好似開卡送$160,不過唔知MNP得唔得
張smt 48 其實無野好,樣樣都貴,只係志在方便+過冷河用

上網都無賣80咁貴WO
想問卡巴仁 開卡係咪送1日 data

上網都無賣80咁貴WO

正價幾錢
有冇人用過imc
想問卡巴仁 開卡係咪送1日 data

yes

上網都無賣80咁貴WO

正價幾錢

$38 同 $60
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞