儲值卡資訊區(3)

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
想問下hemat卡增值券係邊到有
深水埗有冇邊間鋪有賣

有 自己行一轉啦

thx

想問埋元朗間直銷係邊

元朗西總站對面

唔該哂
有冇卡巴38既師兄有收到送5蚊for打電話既信息?

我張咭個98plan今晚到期,佢今日送5蚊黎,雖然冇乜用,但感覺張咭都肯為留客做少少野

想問下hemat卡增值券係邊到有
深水埗有冇邊間鋪有賣

有 自己行一轉啦

thx

想問埋元朗間直銷係邊

元朗西總站對面

唔該哂

買左了 thx
唔使幫襯清觀
行左成條鴨記都搵唔到60$既萬能卡增值卷,係唔係我miss左d野?巴打可唔可以指點下小弟
有冇卡巴38既師兄有收到送5蚊for打電話既信息?

我張咭個98plan今晚到期,佢今日送5蚊黎,雖然冇乜用,但感覺張咭都肯為留客做少少野

有啊 每個月5蚊

原黎係每個月既。。。。🙈🙈
不過話說K60買新有冇咩特別優惠?
hemat增值券邊到有得買 都係要賓賓店?

外傭卡通常係外傭店買,好正常

請問下賓賓店有冇買3送1優惠
SMT全日3G係咪轉左有FUP?
之前最多都係高ping唔減速

K60岩岩開咭。。。冇金額送既,要入錢先開到88蚊30日嗎?

求助

附上一日1G全速測試,用隻m7350強分出黎既
K60岩岩開咭。。。冇金額送既,要入錢先開到88蚊30日嗎?

求助

岩岩爬完文。。唔記得要第一次增值先有得送

求助

唔係開卡送60
再增50 送50 咩

求助

唔係開卡送60
再增50 送50 咩

http://www.eprice.com.hk/mobile/talk/3148/208641/
hemat卡依家係唔係用到csl網絡?係淨係得csl既地方收唔到

會唔會果度本身pccw黎

求助

唔係開卡送60
再增50 送50 咩

昨晚開咭。。。到依家都未有得送果60
我仲以為冇。。。依家可以點算

唔該晒
以為得直燒先有次次都出銅記買

求助

唔係開卡送60
再增50 送50 咩

電話打 *#130# 一個字 ⋯等 回覆短信

10分鐘後 無短信 打上台問

無問題

用緊 紅米3 射去 iPhone se
卡巴首次儲值50送50係去門市定去7仔買50蚊個d就ok?

求助

唔係開卡送60
再增50 送50 咩

電話打 *#130# 一個字 ⋯等 回覆短信

10分鐘後 無短信 打上台問

原黎用app睇唔到。。。依家有啦

唔該曬
卡巴首次儲值50送50係去門市定去7仔買50蚊個d就ok?

我今日增咗值。。。未見有50送
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞