儲值卡資訊區(3)

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
如果卡巴人到左期...

係咪得csl 果隻hemet 先係有2MB/s 真無限? 同埋最抵?

謝謝

推...
張卡近排已經提升左去4g上網都有3.6mb,而fup後聽講都有2mb(有待查證) <---唔多似wor. 已用爆左6gb 得128kb, 定係我唔識整 已經係行緊3g
張卡近排已經提升左去4g上網都有3.6mb,而fup後聽講都有2mb(有待查證) <---唔多似wor. 已用爆左6gb 得128kb, 定係我唔識整 已經係行緊3g

我restart 部機就去返2mb.
岩岩佢一send 左sms話我知我用爆左6gb 後, 即刻慢到上唔到網咁濟

岩岩佢一send 左sms話我知我用爆左6gb 後, 即刻慢到上唔到網咁濟

證明你有爬文
如果卡巴人到左期...

係咪得csl 果隻hemet 先係有2MB/s 真無限? 同埋最抵?

謝謝

推...

卡巴人係優惠到時,個15Gb fup係無限期直至另行通知
38優惠到期,但最抵玩依然係卡巴仁 不過係k60
玩法:卡60蚊+入50蚊會有210蚊 = 55蚊一個月
如果卡巴人到左期...

謝謝

推...

K60其實係咩
如果卡巴人到左期...

謝謝

推...

K60其實係咩

60蚊版本卡巴人
如果卡巴人到左期...

謝謝

推...

K60其實係咩

60蚊版本卡巴人

一陣就會問邊到有得買
mnp去hemat,洗唔洗預先買定一張去搞

唔洗 mnp要用白卡 你係街買果d係用唔到黎做mnp既
如果卡巴人到左期...

謝謝

推...

K60其實係咩

60蚊版本卡巴人

一陣就會問邊到有得買

OK THX
K60入50會有210係次次都有定係第一次先有?
smartone 增值卷邊到買最平
每月用約2gb應該用咩儲值卡好?
而家主no. 用緊hello再加3hk張全年10gb卡
有無更抵推介?

TriHalo
新卡$38=$76 (優惠期至2017年12月31日)
佢有個plan $38 2gb/30日
之後增值都係買新卡射錢

同萬能卡比呢張更好?
Hemat 係咪用唔到落iPhone 到
Hemat 係咪用唔到落iPhone 到

用到
有無人知觀塘邊度有Hello Recharge Coupon賣?
唔識窿路搵賓賓店 我行左成條瑞和街好似都無咩印尼賓賓店

裕民坊有冇行過 不過我唔熟

唔洗 mnp要用白卡 你係街買果d係用唔到黎做mnp既

上台完約前幾多日去搞比較好,早兩個禮拜夠唔夠

如果卡巴人到左期...

謝謝

推...

K60其實係咩

60蚊版本卡巴人

一陣就會問邊到有得買

OK THX
K60入50會有210係次次都有定係第一次先有?

第一次,所以用完就買過張新同入錢
有無更抵推介?

TriHalo
之後增值都係買新卡射錢

同萬能卡比呢張更好?

差唔多,不過trihalo再平d 19蚊1個月(https://ezone.ulifestyle.com.hk/article/1824740/每月%20HK%2419/2GB!3HK%20印傭卡撼%20CSL%20Hemat)
不過尋日睇epc 鴨記賣張n3 10gb $100 不過18年6月到期
圍返10蚊1gb 超抵

我淨係知smt自動售賣機有折,其他唔g
有無更抵推介?

TriHalo
之後增值都係買新卡射錢

同萬能卡比呢張更好?

差唔多,不過trihalo再平d 19蚊1個月(https://ezone.ulifestyle.com.hk/article/1824740/每月%20HK%2419/2GB!3HK%20印傭卡撼%20CSL%20Hemat)
不過尋日睇epc 鴨記賣張n3 10gb $100 不過18年6月到期
圍返10蚊1gb 超抵

咁平
之前買要成200幾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞