儲值卡資訊區(3)

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
想問深圳聯通/移動出唔出到實名卡?
唔用唔收錢或者每月收極少錢果隻

聯通首年每月6蚊 第二年每月12蚊

呢隻係咪就咁上深圳門市就開到?

無錯 實埋名影埋相
最緊要方便 響關口就做到
想再抵D有其他連登仔介紹, 但關口未必整到
岩岩想幫手開
BTW,KABAYAN送15+50 DEL左佢啦
過左23號了

係wo,下次del啦

30天無限上網呢家係咪KABAYAN最抵屌?
始終頭15GB 3.6M,之後先2M

係但38優惠完左,要平就k60

但3HK個張FUP 128KB,基本上SHARE比電腦慢到嘔
前兩日係華蛋出左張中國電信4G一年卡12GB,130人仔,全國流量,淨上網,無電話號碼,所以唔可以打出打入。

打錯code應該
申請左了

打錯code應該
申請左了

巴打邊日開卡
lm

打錯code應該
申請左了

巴打邊日開卡

23號23:xx
想問深圳聯通/移動出唔出到實名卡?
唔用唔收錢或者每月收極少錢果隻

聯通首年每月6蚊 第二年每月12蚊

呢隻係咪就咁上深圳門市就開到?

無錯 實埋名影埋相

咁我上淘寶買張29蚊卡,即係首年6/月,次年開始12/月,有50儲值
係咪拎張卡上去門市做番實名就得

原來淘寶買卡要入身分證

想問係咪就咁上深圳聯通營業廳就可以開卡

我響關口附近間營業廳出

如果淨手機用卡巴人係ok既
但你諗住share就一定唔夠用

知唔知$60 個張可唔可以用落3G 機到
如果有巴打係4G 機用緊60蚊卡巴人
可唔可以試下有冇得lock 3G signal 然後睇下用唔用到 thank you

冇巴打用緊?

cmhk 既3g 咪玩啦
3g我估csl好d

我有用開38蚊卡開4g plan 係3G 舊電話到share wifi 比router 用 托賴都叫大部分時間過3Mb
但依家冇左40蚊卡個優惠 想睇下張60蚊卡有冇得放落3G 機用 知各位巴打都難d仲用3G 機 所以先想搵巴打幫手lock 3G signal 試下張卡係3G 機會唔會用到
如果csl 卡係hemat? 除開幾錢一個月到

hemat $98 但本身有增值優惠30% ,姐係100送30而且經常搞活動好似之前有個入100送50再右本身送30 抵到爛

咁請問之前Hemat咪只可以行3G先係7.2mb,4G得0.X mb,唔知依家仲係唔係?

呢家3g4g睇齊3.6 fup後2mb

唔清楚,但有d要特別set個APN

我七仔買個時過唔到機唔知關唔關係

係唔係收到電話訊號,但係開左上網都冇3/4g訊號咁
如果係你試下睇番你咩台 去set番個APN試
幫你ckeck左
==============================
APN – data.lycamobile.hk
Username: lmhk
Password: plus
MMS APN – data.lycamobile.hk
MMSC – http://lyca.mmsmvno.com/mms/wapenc

正常搞完應該即刻上到網/重開機就有

多謝補充
因為我剩係睇呢到
http://www.lycamobile.hk/cn/mobilewebsettings

感激巴打解答 但我做左都係唔得 餘額個到寫0
我想買張卡for 連線switch 打機用 但係用csl台既就因為ip問題連唔到 依家得smartone可以 巴打知唔知仲有邊張可以做到?
如果無 邊到買smartone卡平
每月用約2gb應該用咩儲值卡好?
而家主no. 用緊hello再加3hk張全年10gb卡
有無更抵推介?

TriHalo
新卡$38=$76 (優惠期至2017年12月31日)
佢有個plan $38 2gb/30日
之後增值都係買新卡射錢
最後武士卡個轉錢USSD碼唔係部部機都打得到,有無計?

*101*電話號碼*20#
會唔得?
如果卡巴人到左期...

係咪得csl 果隻hemet 先係有2MB/s 真無限? 同埋最抵?

謝謝

無錯 實埋名影埋相

咁我上淘寶買張29蚊卡,即係首年6/月,次年開始12/月,有50儲值

原來淘寶買卡要入身分證

我響關口附近間營業廳出

係咪可以出到首年免租(6蚊來電顯示),1蚊500MB果隻卡?

係啊
100蚊買 50蚊面值
首年6蚊一個月來電免年費
第二年6蚊來電+6蚊年費
1蚊500mb/天
皇崗聯通出

原來淘寶買卡要入身分證

我響關口附近間營業廳出

係咪可以出到首年免租(6蚊來電顯示),1蚊500MB果隻卡?

係啊
100蚊買 50蚊面值
首年6蚊一個月來電免年費
第二年6蚊來電+6蚊年費
1蚊500mb/天
皇崗聯通出

手殘 第二年每月6蚊來電+6蚊月費
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞