儲值卡資訊區(3)

1001 回覆
11 Like 4 Dislike

無載波聚合

邊度睇有冇行CA?

erafcn

同樣我屋企 有同無載波聚合兩個世界嚟

學野

erafcn是唔是只會係1同0??

無載波聚合

邊度睇有冇行CA?

erafcn

同樣我屋企 有同無載波聚合兩個世界嚟

學野

erafcn是唔是只會係1同0??

傳說有2(可能係3ca 既7仔先有)但6s 唔支援3ca
我3仔上台完約轉去SMT 儲值卡,再當新客上番3台得唔得

唔係要過九十日冷河嘅咩?

好似有d台唔洗,有d台要,可以問清楚先
請問數記賓卡邊到有得買?
http://m.ringhk.com/news2.php?id=15567

唔想益清觀條仆街,好煩!

好似有d台唔洗,有d台要,可以問清楚先

支移動一定唔使90日
K60用咗k仔卷增值。。。都係冇50蚊送🤦🏻‍♂️

只有第一次增先有
我覺得張半4卡越黎越廢
我覺得張半4卡越黎越廢

鎖1mbps 後
http://m.ringhk.com/news2.php?id=15567

佢比錢人寫稿定點?
因為通常寫之前都會上網搵下張卡既資料先,好少會買貴左都唔知
係寫果個傻定收左錢寫...
看唔透

只有第一次增先有

希望你唔係柒左
如果第一次入都冇可以打上CS問問
我覺得張半4卡越黎越廢

鎖1mbps 後

應該都係9PM-9AM 1Mbps, 點解越黎越廢?限速時間提升左?
定HKBN瓜分左?
我覺得張半4卡越黎越廢

鎖1mbps 後

應該都係9PM-9AM 1Mbps, 點解越黎越廢?限速時間提升左?
定HKBN瓜分左?

定HKBN瓜分左越黎越廢慢?

佢比錢人寫稿定點?
看唔透

咪講到出哂面囉

只有第一次增先有

希望你唔係柒左

隔咗兩日,依家先收到送過50

只有第一次增先有

希望你唔係柒左

咁你增值左2日冇用到?

只有第一次增先有

希望你唔係柒左

咁你增值左2日冇用到?

插落wifi蛋就冇留意呢
新手唔識野,想買張電話卡比另一部電話用

一個月打幾百分鍾電話,同基本whatsapp ,有邊張可以推介下
新手唔識野,想買張電話卡比另一部電話用

一個月打幾百分鍾電話,同基本whatsapp ,有邊張可以推介下

1.Hemat:
新卡開台會送2000 分鐘本地通話費,分十個月每個月送 200 分鐘
200分鐘以外 每分鐘 $0.06
跟住開$38/1GB/1個月
而Hemat儲值有30%優惠 ,入100有130儲值額

2.萬年卡

$150 就有 10GB 數據用到 2018 年 6 月 30 日

無分鐘送,本地通話收費為 HK$0.12 (繁忙時間)/HK$0.05 (非繁忙時間)

用增值劵有優惠,但唔清楚點計

佢比錢人寫稿定點?
看唔透

咪講到出哂面囉

我想買張試下 因為得數記玩到switch
有全速任用CSL都玩唔到
想問下有無其他卡for打機好用

佢比錢人寫稿定點?
看唔透

咪講到出哂面囉

我想買張試下 因為得數記玩到switch
有全速任用CSL都玩唔到
想問下有無其他卡for打機好用

https://ezone.ulifestyle.com.hk/article/1871259/【筍玩%204G】SmarTone%20外傭卡%20%2450%20開卡送%201%20個月無限
去姐姐店買啦
想問而家用緊smartone最cheap果隻卡
有時會用吓30日5-8gb
唔用就養號碼
轉邊隻卡好?
想問而家用緊smartone最cheap果隻卡
有時會用吓30日5-8gb
唔用就養號碼
轉邊隻卡好?

我常試理解你既問題
你呢家用緊smt 既某卡
你一個月就用5~8gb
但有時張卡就會成個月都唔用
你個number係想keep既要mnp
希望我冇理解錯

由於你會有機會用到8gb,用hemat la
2個plan
$99 8GB+1000 min 本地通話 ,7.2Mb
or
$88 4GB+4GB ,7.2Mb
有7.2mb 睇youtube ,1080p冇難度
而且hemat有増值優惠,入100送多30

養號方面
每次增值$50以上會多90日命,増$20多30日命
想問下 卡巴人有無得mnp過去 唔該

有呀 可以喺中移動門市做

卡巴仁 門市都mnp到?

我記得卡巴人要去環球攪架,乜門市而家有得攪咩?

唔知糖街利高攪唔攪到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞