儲值卡資訊區(3)

1001 回覆
11 Like 4 Dislike

20~30mb差唔多啦,呢個好睇你本身用咩機同接收位置,我記得係嚴格執行果個月,我用ip6s收都長期有60mb
不過我棄玩最大原因都係9pm 後1mb

數記有60mb 咁快

全家得一個位收到60-70咁快其他就20左右,好彩個神位唔係廁所,唔係就GG

雖然係你地口中數記唔係最快,但我覺得佢覆蓋率最高,係地鐵好少空氣

宜加係咪無曬真無限支歌仔唱

真無限係有。。。真全速就冇啦

CSL用量皇(600Mbps 4G) =$360/月(300GB後FUP 42Mbps,1000GB 後FUP 14Mbps)
數碼通 超貼心計劃 =$446/1200GB FUP/月(但不支援任何方式分享WIFI)
古代人FB都有講,可參考下

咁真係上台抵d 仲諗住村屋用4g router黎上網打機 本身pccw 6mb真係屌你老母

睇epc有人講d sale會教你湯機 做到200左右一個月真無限
上台有合約嘛

仲有劏極都係部ip7+計返都平均過3百🤦🏻‍♂️
想問下 卡巴人有無得mnp過去 唔該

有呀 可以喺中移動門市做
想請教返大陸一個月有咩上網卡抵用? 有2-3gb 就夠。
想請教返大陸一個月有咩上網卡抵用? 有2-3gb 就夠。

中國聯通廣東省(全國?)/中國移動(金卡/紅卡中港數據)

卡巴仁 門市都mnp到?

我記得卡巴人要去環球攪架,乜門市而家有得攪咩?
舊no就完約想將個no轉去儲值卡度 應該搵邊間轉好

係就真係超正,又一外傭卡門市搞到MNP

自膠 原來要去環球

自膠 原來要去環球

想問3淨數據卡點買最抵
想問3淨數據卡點買最抵

你要3台既儲值卡?
幾多用量先
想問3淨數據卡點買最抵

萬能卡
想問3淨數據卡點買最抵

萬能卡

6gb fub,有14.4mb , youtube 2k片都得
想問3淨數據卡點買最抵

萬能卡

6gb fub,有14.4mb , youtube 2k片都得

14.4夠2k 咁多??
想問3淨數據卡點買最抵

萬能卡

14.4夠2k 咁多??

如果KEEP都行10Mbps以上,OK WO
都係開始Load耐少少姐

無載波聚合
想買WIFI蛋,唔要紫米,呢度TP LINK 3隻是但一隻定係華為隻E5573?
THX

無載波聚合

邊度睇有冇行CA?
想買WIFI蛋,唔要紫米,呢度TP LINK 3隻是但一隻定係華為隻E5573?
THX

我之前睇人講7350唔錯,新果度評價我就唔知啦

無載波聚合

邊度睇有冇行CA?

erafcn

無載波聚合

邊度睇有冇行CA?

erafcn

同樣我屋企 有同無載波聚合兩個世界嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞