儲值卡資訊區(3)

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
突發 我張hemat唔知點解突然落左地獄速度

明明尋日仲好地地 用左20gb左右咋

重新開機睇下

新卡

新卡

$150內可入手

新卡

$150內可入手

呢張真係屌打,42mbps仲勁過普通萬能

新卡

$150內可入手

邊到有

新卡

$150內可入手

邊到有

最強年卡,不過尋日先出,應該未咁快流出市場

重新開機睇下

都係咁

重新開機睇下

都係咁

應該唔會WO
仲未聽到又打返128K WO

新卡

睇係個有效期長左,終於夠一年期,舊卡全部都係到6月30
想問卡巴仁 開卡係咪送1日 data

yes

但上面睇送10日
咁1日定10日?
想問卡巴仁 開卡係咪送1日 data

yes

但上面睇送10日
咁1日定10日?

一開卡會送你1日500MB FUP 無限
之後跟CODE打再送10日無限
有無巴絲知3本地卡賣$190有688儲值額 射唔射到錢去3儲值卡(核武卡)

新卡

之前唔係都有張一年10gb 又係3台 但係就250一張?

新卡

呢張應該150內買到,所以應該屌打所有年卡,不過都係冇MNP
有無巴絲知3本地卡賣$190有688儲值額 射唔射到錢去3儲值卡(核武卡)

你想要688射去核武?
但應該一開卡就會扣晒$688,點射

你想要688射去核武?

咾張可以張D錢轉出,唔可以轉入

新卡

呢張應該150內買到,所以應該屌打所有年卡,不過都係冇MNP

http://ezone.ulifestyle.com.hk/article/1903554
又見光啦,唔知會唔會加價..

你想要688射去核武?

咾張可以張D錢轉出,唔可以轉入

ok明白
有無人有興趣要4.5G 全速650mb 中移動 真無限上網既上網卡
任share 不限速
可以用7個月
1000$一張
除返唔洗150$個月
無合約 唔係儲值卡
可以比你試埋測埋速添

唔記得留tg
https://t.me/Cmhkpromoter

無合約 姐係唔係上台卡?
但又唔係儲值卡 ?
咁係咩??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞