儲值卡資訊區(3)

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
想問下 卡巴人有無得mnp過去 唔該

有呀 可以喺中移動門市做

卡巴仁 門市都mnp到?

我記得卡巴人要去環球攪架,乜門市而家有得攪咩?

唔知糖街利高攪唔攪到

剛去完中移動門市做完mnp

我中移動月費換卡巴仁
糖街利高話只做儲值卡換儲值卡 (唔知其他台月費做唔做,冇問)
要去中移動門市做 (約滿前一個月先可以做)
請問數記賓卡邊到有得買?
http://m.ringhk.com/news2.php?id=15567

唔想益清觀條仆街,好煩!

佢比錢人寫稿定點?
因為通常寫之前都會上網搵下張卡既資料先,好少會買貴左都唔知
係寫果個傻定收左錢寫...
看唔透

咪講到出哂面囉

我想買張試下 因為得數記玩到switch
有全速任用CSL都玩唔到
想問下有無其他卡for打機好用

https://ezone.ulifestyle.com.hk/article/1871259/【筍玩%204G】SmarTone%20外傭卡%20%2450%20開卡送%201%20個月無限
去姐姐店買啦

姐姐店係咪指銅鑼灣近維園個頭啲鋪頭?
旺角油麻地附近有無?好小過海
想問下 卡巴人有無得mnp過去 唔該

有呀 可以喺中移動門市做

卡巴仁 門市都mnp到?

我記得卡巴人要去環球攪架,乜門市而家有得攪咩?

唔知糖街利高攪唔攪到

剛去完中移動門市做完mnp

我中移動月費換卡巴仁
糖街利高話只做儲值卡換儲值卡 (唔知其他台月費做唔做,冇問)
要去中移動門市做 (約滿前一個月先可以做)

唔使過冷河?好喎
我想中移2G卡轉卡巴仁
同埋有無人聽過華美卡(華龍卡同一間公司)?
http://m.ringhk.com/news2.php?id=15567

佢比錢人寫稿定點?
看唔透

咪講到出哂面囉

https://ezone.ulifestyle.com.hk/article/1871259/【筍玩%204G】SmarTone%20外傭卡%20%2450%20開卡送%201%20個月無限
去姐姐店買啦

佢比錢人寫稿定點?
看唔透

咪講到出哂面囉

去姐姐店買啦

佢比錢人寫稿定點?
看唔透

咪講到出哂面囉

去姐姐店買啦

佢比錢人寫稿定點?
看唔透

咪講到出哂面囉

去姐姐店買啦

全香港既街市,通常一個街市點都會有一間姐姐店,你可以撞下
想買張萬年卡做後備
係咪有巴打賣?
同埋想問下hemat卡係咪有nanoSIM,我個張係MircoSIM黎
諗過自己剪卡,但睇落塊晶片好似大過nano size又唔敢亂黎

你可以去csl 門市換nano sim ,我都換左 唔成收費的 最緊要帶卡主證明書
同埋想問下hemat卡係咪有nanoSIM,我個張係MircoSIM黎
諗過自己剪卡,但睇落塊晶片好似大過nano size又唔敢亂黎

你可以去csl 門市換nano sim ,我都換左 唔成收費的 最緊要帶卡主證明書

唔係間間得,不過可以去問吓
想買張萬年卡做後備
係咪有巴打賣?

好似格離post宋帝國宋巴有 可以問下

唔係間間得,不過可以去問吓

原來有得換,等我都換返張nano sim
想買張萬年卡做後備
係咪有巴打賣?

好似格離post宋帝國宋巴有 可以問下
thanks
用緊3hk普通本地卡$50(only whatsapp)
想問係咪增值$100先有延期半年?$50有無?
問hotlineD人又on99咁唔識答

就完有效期,重有31蚊,唔想入$100,用唔著
遲下番工諗住整張新卡 想問係咪呢d卡都有電話號碼同可以打電話
同埋係咪keep 住入錢就可以keep到個number?
我整係知道有d上網卡係冇得打電話
唔該哂

轉年卡用啦,有年卡有mnp
買一張用一年,唔洗咁煩

而家換唔到
要去番果5間左右指定分店
遲下番工諗住整張新卡 想問係咪呢d卡都有電話號碼同可以打電話
同埋係咪keep 住入錢就可以keep到個number?
我整係知道有d上網卡係冇得打電話
唔該哂

有,如果你驚中伏可以買之前比個名問問先
我知既我會答你

而家換唔到

有冇地址?

而家換唔到

有冇地址?

係唔係講緊HELLO果幾間?
香港銅鑼灣怡和街22-24號地下2 號商店 電話:2577 7702
九龍西洋菜街南2J-2Q,新江大樓地下8號舖 電話:6035 5123
新界荃灣眾安街37號荃運樓地下及閣樓 電話:2405 2445
新界沙田廣場第3層3號舖 電話:2602 0123
新界屯門啟發徑1-13號4號舖地下 電話:2430 0843
新界 上水 彩園廣場 三樓 29A號鋪 9月初搬往上水中心Shop2025電話:2883 9372】

轉年卡用啦,有年卡有mnp
買一張用一年,唔洗咁煩

有年卡 ,真心唔知,thx
新手唔識野,想買張電話卡比另一部電話用

一個月打幾百分鍾電話,同基本whatsapp ,有邊張可以推介下

1.Hemat:
新卡開台會送2000 分鐘本地通話費,分十個月每個月送 200 分鐘
200分鐘以外 每分鐘 $0.06
跟住開$38/1GB/1個月
而Hemat儲值有30%優惠 ,入100有130儲值額

2.萬年卡

$150 就有 10GB 數據用到 2018 年 6 月 30 日

無分鐘送,本地通話收費為 HK$0.12 (繁忙時間)/HK$0.05 (非繁忙時間)

用增值劵有優惠,但唔清楚點計

有無邊張卡 有齊 分鐘+ data(低用量)

一個月打幾百分鍾電話,同基本whatsapp ,有邊張可以推介下

1.Hemat:
新卡開台會送2000 分鐘本地通話費,分十個月每個月送 200 分鐘

2.萬年卡

$150 就有 10GB 數據用到 2018 年 6 月 30 日

無分鐘送,本地通話收費為 HK$0.12 (繁忙時間)/HK$0.05 (非繁忙時間)

萬年/network iii 要keep號碼就imc

1.Hemat:

2.萬年卡

萬年/network iii 要keep號碼就imc

imc 用csl 如果係

你張卡本身咩台??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞