[尼馬道歉未] 巴塞隆拿球迷討論區 (209)

1001 回覆
13 Like 13 Dislike
Neymar was being told to address media in presser tomorrow. He won't and Piqué will take his place.
其實屌老虎同巴查蘿蔔果堆唔係同期既咩,我唔見屌老虎有同其他青訓出去玩咁🤔
其實屌老虎同巴查蘿蔔果堆唔係同期既咩,我唔見屌老虎有同其他青訓出去玩咁🤔

後一屆

後一屆

屌老虎b隊 11-13, 蘿蔔09-13, 巴查09-12, 應該都有一齊幾年呀,去到英超都有其他巴青訓,蒙尼沙果啲,但屌老虎ig好似從來冇同其他巴青訓一齊聚會咁🤔
Neymar was being told to address media in presser tomorrow. He won't and Piqué will take his place.

屁馬究竟有幾唔想出聲?

後一屆

屌老虎b隊 11-13, 蘿蔔09-13, 巴查09-12, 應該都有一齊幾年呀,去到英超都有其他巴青訓,蒙尼沙果啲,但屌老虎ig好似從來冇同其他巴青訓一齊聚會咁🤔

全部09就上B隊
屌老虎11先上
圈子已經唔同啦
起碼細其他人一輩

後一屆

全部09就上B隊
屌老虎11先上
圈子已經唔同啦
起碼細其他人一輩

當年87三寶都恰鳩細一年的hillgod
我咩都唔知
淨係知有個踢緊鏝既當日話我要去踢成篤屎

當初肯去一早踢出名堂啦,就算依家我都覺得佢未夠料做常規中場正選架

防守唔夠勁,巴塞最好係有隻工兵瘋狂幫影帝/ag執屎,現階段我會覺得kante/keita係最適合人選

不過羅白功能性高,有前場傷患問題時,球隊需要變陣就一定用得著羅白
532,442,451,全部都可以塞羅白入去

後一屆

全部09就上B隊
屌老虎11先上
圈子已經唔同啦
起碼細其他人一輩

可能係毒撚比人排擠

我覺得華維迪今年要好好控制下美斯同so9出場時間,贏一粒都可以換走一個

不過美斯都會自己調節,儲氣mode
我覺得華維迪今年要好好控制下美斯同so9出場時間,贏一粒都可以換走一個

不過美斯都會自己調節,儲氣mode

美斯唔肯一週一賽既話就盞搞到自己世界盃個陣狀態唔好
其實我都唔明點解佢咁執著要上場踢,但刷數據拎神射個D又好似唔係太著緊咁
我咩都唔知
淨係知有個踢緊鏝既當日話我要去踢成篤屎

當初肯去一早踢出名堂啦,就算依家我都覺得佢未夠料做常規中場正選架

防守唔夠勁,巴塞最好係有隻工兵瘋狂幫影帝/ag執屎,現階段我會覺得kante/keita係最適合人選

不過羅白功能性高,有前場傷患問題時,球隊需要變陣就一定用得著羅白
532,442,451,全部都可以塞羅白入去

果陣想佢走係唔想佢鳩坐浪費時間,如果唔係安歷基屎忽痕擺佢打右閘而咁岩又冇哂閘用,佢係安歷基手下一定仲係鳩坐緊,同埋邊估到之後果堆中場都係咁不濟先

後一屆

全部09就上B隊
屌老虎11先上
圈子已經唔同啦
起碼細其他人一輩

掃哂ig, 佢之前都有同蘿蔔,巴查玩,但第二次過拖肥之後好似就少聯絡,佢最fd應該係維度同dso
其實夜喇收皮啦個account 係funson嚟
我係悲觀蛇
有嘢想搵我?
其實夜喇收皮啦個account 係funson嚟
我係悲觀蛇
有嘢想搵我?

唔撚你班賤種喇
你地搵唔到我就亂屈人, 一係就扮假膠, 無得輸
blocked
美斯做乜近排係咁玩agig
#11out
美斯做乜近排係咁玩agig

結左婚係威d

後一屆

全部09就上B隊
屌老虎11先上
圈子已經唔同啦
起碼細其他人一輩

可能係毒撚比人排擠

屌老虎本身都係D好聽D叫有自信唔好聽叫自我意識過剩既人
唔係當年老西點會借左都要雪
佢唔似甘願做人綠葉果D人

後一屆

全部09就上B隊
屌老虎11先上
圈子已經唔同啦
起碼細其他人一輩

可能係毒撚比人排擠

似係人又煩 踢法又煩之類

後一屆

全部09就上B隊
屌老虎11先上
圈子已經唔同啦
起碼細其他人一輩

掃哂ig, 佢之前都有同蘿蔔,巴查玩,但第二次過拖肥之後好似就少聯絡,佢最fd應該係維度同dso

巴查羅白蒙尼沙由細玩到大frd好正常啦 但屌老虎細幾年最多叫一齊打b隊 根本唔同 咁轉左會無啦啦仲玩咩 你個同事轉工你都唔會再成日搵人啦

後一屆

全部09就上B隊
屌老虎11先上
圈子已經唔同啦
起碼細其他人一輩

巴查羅白蒙尼沙由細玩到大frd好正常啦 但屌老虎細幾年最多叫一齊打b隊 根本唔同 咁轉左會無啦啦仲玩咩 你個同事轉工你都唔會再成日搵人啦

點解唔會
細2,3年好多咩

後一屆

全部09就上B隊
屌老虎11先上
圈子已經唔同啦
起碼細其他人一輩

可能係毒撚比人排擠

佢似mk乞人憎多過毒撚啦
你就毒😂

後一屆

全部09就上B隊
屌老虎11先上
圈子已經唔同啦
起碼細其他人一輩

可能係毒撚比人排擠

佢應該番去愛記拍住辛度肥西,應該幾好j
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞