[尼馬道歉未] 巴塞隆拿球迷討論區 (209)

1001 回覆
13 Like 13 Dislike
PSG still wants Neymar and according to the latest reports Emery wants to offer 100M + Verratti. [RadioBarca]

點睇

即喺1.22億買華?
PSG still wants Neymar and according to the latest reports Emery wants to offer 100M + Verratti. [RadioBarca]

點睇

150M+Verratti+道歉+斷腳
160m+華即deal

點睇

理智上有華拉提加1億總好過拎住220M乜都買唔到或者留個變左心既尼馬係度
但感情上我寧願一拍兩散

點睇

Verratti 120m
150m+ 50m + Verratti

點睇

理智上有華拉提加1億總好過拎住220M乜都買唔到或者留個變左心既尼馬係度
但感情上我寧願一拍兩散

agger 仲唔洗比人獅子開大口
有華拉提再拎果100m買丹仔其實諗得過
不過高層應該想買戴巴拿
即係巴黎冇可能過到FFP,點都要賣人
高層識諗應該將華拉堤加戴斯拿(optional)加錢換尼馬
屁馬走硬啦,今日5點幾,雙巴開記者會

承你貴言

賽前記者會炸,馬斯+pique出

兩隊本身有比賽, 聽講只係正常賽前記者招待會
有華拉提再拎果100m買丹仔其實諗得過
不過高層應該想買戴巴拿

如果150m+ver
加埋原本transfer fee同賣人
100m dybala
100m dem就好
ff

[FF]希望高層可以上身反客為主搞到變成巴黎同尼馬急

[FF]希望高層可以上身反客為主搞到變成巴黎同尼馬急

希望psg買唔到山狗同屁馬,下季仆直埋佢
Parisien reporting Neymar has asked PSG to sign Philippe Coutinho from Liverpool after they've signed him. Good luck with that one
Parisien reporting Neymar has asked PSG to sign Philippe Coutinho from Liverpool after they've signed him. Good luck with that one

其實買尼馬一個已經幾乎過唔到FFP
又古天奴又山狗條數點計

定還是PSG當初真心覺得俾錢尼馬自己解約/經其他人俾錢巴塞呢招係行得通既?

其實買尼馬一個已經幾乎過唔到FFP
又古天奴又山狗條數點計

定還是PSG當初真心覺得俾錢尼馬自己解約/經其他人俾錢巴塞呢招係行得通既?

大雄醒少少就壓翻佢老豆轉頭
加華拉提認真諗得過 今季唔放垃圾馬下季又咪想走
條友煩過閪 佢唔係諗住簽古天奴同保連奴就贏到世界盃吓
不過依家係垃圾馬同巴黎急 高層叫價高啲啦 垃圾馬起碼有商業價值同世界top5 冇150m加華拉提都咪撚放 不過垃圾高層唔期望咁多
加華拉提認真諗得過 今季唔放垃圾馬下季又咪想走
條友煩過閪 佢唔係諗住簽古天奴同保連奴就贏到世界盃吓
不過依家係垃圾馬同巴黎急 高層叫價高啲啦 垃圾馬起碼有商業價值同世界top5 冇150m加華拉提都咪撚放 不過垃圾高層唔期望咁多

第三,排係美朗後,220m買尼馬真係好撚抵,賣波衫都賺唔少,至少大家J緊嘅大奶同丹比利商業價值唔算好高
加華拉提換?好呀,反正而家巴塞問題係中場冇1個派到牌(小白老,唔計佢),搞到美斯要成日入中間幫手派牌(一來條友想練打攻中,幫國家隊),搞到右路長期冇人,進攻側哂係左邊。
有華拉提係到,美斯可以減少入中場,拉翻闊個球場,猜都舒服D,只要杜蘭/迪路菲奧做番以前柏度做既野,根本問題不大,以前巴塞翼鋒,有幾多係靠突破,大部分都靠走位
on9 華拉堤撚值億二咩,純粹因為岩疤風格,根本依家除左疤狗之外都冇其他豪門球隊想要
回左你pm了 禾b
我諗如果2.22億違反FFP既話, 1.5億+華拉提 PSG都未必肯
可能會華拉提搭多兩件豬頭骨再加幾千萬cash咁
但係老老實實PSG我覺得又無乜其他球員岩用...rabiot?draxler?

只要高層肯企硬唔加薪留人或者接受D on9 deal亂買亂換人
最差情況都只係有222M euro 但買唔到人 / 留住個已變心既尼馬
兩個情況我都無咩所謂, 攬炒姐
on9 華拉堤撚值億二咩,純粹因為岩疤風格,根本依家除左疤狗之外都冇其他豪門球隊想要

一個又矮又冇速度ge中場應該得哥蛇識用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞