[尼馬道歉未] 巴塞隆拿球迷討論區 (209)

1001 回覆
13 Like 13 Dislike
華拉堤加番億五先好換尼馬
我覺得根本屁馬依家都唔想去巴黎
同巴西隊友講轉會》勸掂》又想走》考慮緊
根本隊中大哥勸佢果陣應該知道晒轉過去除左錢多左外 形象衰左
關注度低左 聯賽實力 廣告 隊友同教練 都比唔上巴狗
睇咁多新聞佢老豆從一而終咁想佢轉但尼馬仲未決定 到今日有新聞就話老豆決定比尼馬自己揀 咁應該尼馬都幾抗拒我諗
我諗條撚樣都知 唔轉會其實更加易拎金球獎 所以就想簽多啲巴西人令佢有多啲波踢 更衣室地位又提高啲 國家隊又易夾啲 可以擺脫美斯影子

不過我依家寧願佢走因爲真係對佢啲行為好反感 而且進攻球員每年都有人彈起 佢走根本雙贏 巴又有錢買其他星 雖然實力好大可能比唔上佢 但我好肯定戰術連貫性同運用一定好過條自大同獨食狗
RMC's @Jonatan_M13 says, barring a miracle, Neymar/PSG deal should be official by the end of the week. He was the 1st to break the talks.

2 main sticking points with the Neymar/PSG deal at the moment:
1. How can PSG skirt FFP regulations
2. Neymar wants to own his image rights.
RMC's @Jonatan_M13 says, barring a miracle, Neymar/PSG deal should be official by the end of the week. He was the 1st to break the talks.

2 main sticking points with the Neymar/PSG deal at the moment:
1. How can PSG skirt FFP regulations
2. Neymar wants to own his image rights.

呢兩個咁基本既問題都未傾掂
Mola 走硬
成件事最討厭尼馬同高層點解一句野都唔講
要messi勸鳩佢留隊?
Wtf!
走啦屌
[陰謀論]有無諗過PSG根本無諗過簽到尼馬,純粹一下虛招就搞到尼馬同巴塞關係近乎決裂
[陰謀論]有無諗過PSG根本無諗過簽到尼馬,純粹一下虛招就搞到尼馬同巴塞關係近乎決裂

咁都好明顯要一個願打一個願挨
尼馬冇諗過走PSG 點搞都冇用
證明尼馬心中一定有離心
仲要短期內個種
等別係美斯陰影下呢樣野

一隻手拍唔響,尼馬唔想走,可以一早表態。
我覺得佢想食住個勢加人工,買巴西友,但點知玩大左

證明尼馬心中一定有離心
仲要短期內個種
特別係美斯陰影下呢樣野
屌,嬲嬲地不如買馬列斯算

50m

好似好沉下wor老細

好似好沉下wor老細

我寧願b隊是但執件上黎
Liverpool apparently askes 50M€ and Rafinha for Coutinho. 🤔

證明尼馬心中一定有離心
仲要短期內個種
特別係美斯陰影下呢樣野

當然尼馬係有離心啦
就係睇準呢點先黎撩佢
擴大潛在既裂痕

好似好沉下wor老細

上季成隊李城都冇心踢
Liverpool apparently askes 50M€ and Rafinha for Coutinho. 🤔

其實有得諗,我覺得細佬去英超都踢唔到好多場,太易傷

咁計細佬值~30M euro? 如果埃及30M都唔賣咁無理由賣細佬囉

好似好沉下wor老細

上季成隊李城都冇心踢

羅馬30m都reject左
我怕又變另一個毒撚,仲要唔同聯賽🤢

好似好沉下wor老細

上季成隊李城都冇心踢

佢有野心想去豪門,我覺得軌出40M左右都有機成事,疤狗既話,5,60M啦

好似好沉下wor老細

上季成隊李城都冇心踢

佢有野心想去豪門,我覺得軌出40M左右都有機成事,疤狗既話,5,60M啦

馬列斯當初係想去巴塞,後來買左屌老虎搞到冇聲氣咁
就算真係要買頂盡35m

好似好沉下wor老細

上季成隊李城都冇心踢

馬列斯當初係想去巴塞,後來買左屌老虎搞到冇聲氣咁
就算真係要買頂盡35m

咁我寧願要屌老虎 起碼平 馬列斯水味太重 30m都覺得貴
#Juventus rejected an offer worth €90m + €5m Bonus for #Dybala from #FCBarcelona. [@DRussodeCerame] #FCBlive 🔴🔵
究竟邊個先係真,又古又奶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞