[尼馬道歉未] 巴塞隆拿球迷討論區 (209)

1001 回覆
13 Like 13 Dislike
Arda Turan will stay at Barça as the club didn't receive any offer for him. He will try to convince Ernesto Valverde. [sport]

之前唔是話阿犬想買咩

好明顯係吹出黎,阿狗唔會咁蠢買個咁嘅人去

我信雲加真係有開價
Arda Turan will stay at Barça as the club didn't receive any offer for him. He will try to convince Ernesto Valverde. [sport]

之前唔是話阿犬想買咩

我信雲加真係有開價

30m都冇人要真係好折墜
尤其係上場打祖記完全係養生足球

之前唔是話阿犬想買咩

我信雲加真係有開價

踢得幾好喎清

之前唔是話阿犬想買咩

我信雲加真係有開價

踢得幾好喎清

之前唔是話阿犬想買咩

我信雲加真係有開價

踢得幾好喎清

迷屁開始癲啦

迷得條撚樣點會正常
迷屁開始癲啦

迷得條撚樣點會正常

屌你老母
迷屁開始癲啦

迷得條撚樣點會正常

屌你老母

十卜
有冇啲花邊新聞傳下呀
快有結果 巴塞同psg將於明日5時同時召開發布會 外間指尼馬走100%
有冇啲花邊新聞傳下呀

巴禾比哥狗解約
Barcelona representatives are in London to sign Philippe Coutinho (25). Negotiations are going well. Liverpool ask at least €100M. [SPORT]
快有結果 巴塞同psg將於明日5時同時召開發布會 外間指尼馬走100%

Piqué and Mascherano will be holding a presser tonight at 23.30 CET. Live coverage at our account.
'Camp Neymar' would have asked PSG to prove that they're able to pay 222M euros + other payments relating to the transfer. [rmc]
老老柒柒
反正尼馬同巴黎呢家拖下拖下唔撚知想點

倒不如大雄開個counter offer,叫巴黎用錢加華拉堤換尼馬

咁樣佢地可能可以避過財政公平條例

其實呢個可行
但加幾多錢?加得一億咪變相一億二買華拉提?

加多個馬昆奴斯

宜家有pk,馬龍,utt,下年1月Mina黎到已經夠哂

B隊仲有一個烏拉圭高佬中堅同啱啱搶贏賤種嘅中堅昆卡,呢2個係可造之才。

宜家中堅問題我唔太擔心。成條後防線都有明確嘅接班人係到

Mina確定係一月黎?
咁中堅真係夠
拉比奧特加華拉堤加1億2換尼馬
碧基>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>大雄
Barcelona representatives are in London to sign Philippe Coutinho (25). Negotiations are going well. Liverpool ask at least €100M. [SPORT]

古天奴都呢個價

古天奴都呢個價

呢個價就大把選擇啦
有冇啲花邊新聞傳下呀

巴禾比哥狗解約

屌你老母係轉會post講咩哥狗買錯龍呀仆街
老老柒柒

倒不如大雄開個counter offer,叫巴黎用錢加華拉堤換尼馬

其實呢個可行

加多個馬昆奴斯

B隊仲有一個烏拉圭高佬中堅同啱啱搶贏賤種嘅中堅昆卡,呢2個係可造之才。

Mina確定係一月黎?
咁中堅真係夠

如冇意外就係,除非呢個夏天有人出多個8m買

宜家1隊3個nonEU marlon/ so9/ mk
Mk一係走,一係9月申請西班牙護照,所以有位比mina
老老柒柒

其實呢個可行

加多個馬昆奴斯

Mina確定係一月黎?
咁中堅真係夠

So9係咁耐歐洲都無EU護照?

古天奴都呢個價

呢個價就大把選擇啦

Dembele應該冇喇 好想要
老老柒柒

其實呢個可行

加多個馬昆奴斯

Mina確定係一月黎?
咁中堅真係夠

So9係咁耐歐洲都無EU護照?

我玩FM嗰時佢係non eu
唔知真實係點,不過mk同馬龍肯定冇
有冇啲花邊新聞傳下呀

巴禾比哥狗解約

我話買錯賓菲加個龍,唔係話巴禾
有冇啲花邊新聞傳下呀

巴禾比哥狗解約

我話買錯賓菲加個龍,唔係話巴禾

都是垃圾,不用分得這麼細
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞