[尼馬道歉未] 巴塞隆拿球迷討論區 (209)

1001 回覆
13 Like 13 Dislike

又想點

明顯廣告黎

It's my time係咪指想做大佬

又想點

明顯廣告黎

賣緊錶啊清

又想點

明顯廣告黎

又想點

明顯廣告黎

夠鐘走人
BREAKING | Barça have reached an agreement with Philippe Coutinho. Barça must now negotiate with Liverpool for the transfer. [@gerardromero]

Liverpool is the last defence

猁狗請自重,不要賣球星俾疤狗

唔好拆高普骨啦 古都唔啱疤用 雙輸

但係冇英謀講哩單野
山狗是咪食開賓妹
古天奴係禾地既人
呢場戲仲要搞幾耐
尼馬咁耐唔表態只有一個原因
就係佢想兩頭蛇
佢唔講死去邊到 睇清形勢先揀
所以呢啲人係一定養唔熟
巴西巴塞都是巴 不用分得那麼仔細
如果因為留屁馬 買古同保連奴 我日日開post屌7高層同巴西幫
屌簽個巴西幫返黎 西班牙幫睇得過眼咩
到時搞到更衣室亂撚晒
屌簽個巴西幫返黎 西班牙幫睇得過眼咩
到時搞到更衣室亂撚晒

一定唔可以比佢咁做
唔就得人咪躝
成個支那人咁
算了,尼馬送給psg,我地頭寒ok?
真係得巴塞高層先會咁on9妥協
山狗是咪食開賓妹

missandei樣靚波形靚
恆大大把巴西人,過去中超囉屌你老母
仲有巴塞撚有咁多錢咩
唔撚洗睇住條數呀簽咁多人
球隊個名叫尼馬定巴塞
要走快撚啲走 咪撚搞搞陣
屌你老母尼馬 玩玩下都成個星期了
平廿m清走佢好了,真係求下佢立刻執包伏走,仲衰過裝奶粉同撒亞人
佢老豆快啲帶佢走啦 頂唔順喇
屌你越講越嬲
唔撚明高層做乜鬼屈服 又唔岩用又貴
依家條數係咪好撚靚先 隊中咁多瘀血 人工高又清唔到
就算清到賣得幾錢? 咪又係賤賣
連贊助都係碧基r返黎
唔講咁多高層同尼馬一齊走
220m放撚咗 大波 丹比利 華每人一億 有剩就加AG人工
Neymar has not yet given his final answer. Barça's board is worried about the situation and asked him to make up his mind quickly. [Sport]
Neymar calls for PSG to sign Coutinho & tells them L. Moura must stay, if he's to join. He's also in favour of Alexis' signing [le parisien]
真係當自己皇帝
山狗是咪食開賓妹

missandei樣靚波形靚

有冇教學
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞