[尼馬道歉未] 巴塞隆拿球迷討論區 (209)

1001 回覆
13 Like 13 Dislike
wfc, 只要唔發作我都係照常正常討論吹水

屌你老母

屌你老母

我哋之間係咪有啲咩5會

屌你老母

我哋之間係咪有啲咩5會

佢係老悲
當你地hey0 悲b時,佢另一個人格阿john就會出黎保護佢
疤狗係psg ig 係咁7-1既?點解唔係6-1

7比1係pk入,代表pk勸掂尼馬留隊
當你地hey0 悲b時,佢另一個人格阿john就會出黎保護佢

kai左保護鳥

kai左保護鳥

kai左保護鳥

約翰(怪物)
剛剛上一上高登原來佢係度吠緊

kai左保護鳥

約翰(怪物)

幾經辛苦先有invite code, 咁快就bam左
拉馬西亞3個泡菜仔其中一個已經走左了

你同悲b同時出現?

你同悲b同時出現?

你同悲b同時出現?

邊個?

你同悲b同時出現?

同一時間上一上都要俾你地班賤種屈

你同悲b同時出現?

交出you既高登ac

邊個?

Lee?
http://forum.hkgolden.com/view.aspx?type=SP&message=6711200&page=35&highlight_id=0&authorOnly=False

屌睇緊呢個post
見悲仔係咁話自己講句買唔到Theo都俾人屈悲觀講左十幾版
去到第35頁見到"你點睇你起呢個post第十七頁回買Theo嘅傳聞話“點解無啦啦又買左閘 右閘呢"
笑到我標尿

kai左保護鳥

約翰(怪物)

追完了 其實blk左算啦 做咩打一大篇回佢

你同悲b同時出現?

交出you既高登ac

我高登AC叫男神山齊士
真心覺得佢係有精神問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞