[尼馬道歉未] 巴塞隆拿球迷討論區 (209)

1001 回覆
13 Like 13 Dislike
仆街好似話古仔同意加盟巴
仆街好似話古仔同意加盟巴

高普企硬啦唔該
毒撚比賤種賣起碼有25m

傻啦,肯定30m+

真心唔明點解唔值30m

我諗佢過阿妓應該夠班打正選啦

傻啦,肯定30m+

真心唔明點解唔值30m

果邊有邊個勁過佢?
真心問,其實古仔打攻中work唔work?

最怕係買到番黎,成班球霸爭波踢 有美斯尼馬個波都已經唔多夠用,仲要買多個古天奴

傻啦,肯定30m+

真心唔明點解唔值30m

果邊有邊個勁過佢?

呢個唔知啦但真心唔明點解冇球會買佢 仲要巴一定唔會貴放
吾有天將ag,何需古天奴?
Raúl Sanllehí 已經去左英國傾古天奴
佢簽人成功率好高,屁馬同施美度都係佢傾
Raúl Sanllehí 已經去左英國傾古天奴
佢簽人成功率好高,屁馬同施美度都係佢傾

仲有咬人
可以話簽球星專員
爭咩爭 ,迷屁迷山好快都係餘孽
話時話古天樂有歐盟護照咩,巴塞唔係爆非歐咩

踢左咁耐歐洲都無?

踢左咁耐歐洲都無?

無呀,意大利英國都唔易攞,西甲佢好似踢得唔耐
班迷山餘孽仲死唔斷氣

唔通迷隻25狗?

兩隻刀系辣殺
真心問,其實古仔打攻中work唔work?

最怕係買到番黎,成班球霸爭波踢 有美斯尼馬個波都已經唔多夠用,仲要買多個古天奴

古美蘇0防守
依加見到啲巴閪人就眼冤 除左marlon

拖下一日拖下又一日
你班仆街賤種咁撚死撐高層
可唔可以答下我點解死都唔放尼馬

踢左咁耐歐洲都無?

無呀,意大利英國都唔易攞,西甲佢好似踢得唔耐

半季愛西力

拖下一日拖下又一日

悲觀蛇Confirmed

Rafinha ?
走未丫屁馬 想睇大爸拿丫

拖下一日拖下又一日

Rafinha ?

下季應該見唔到
Arda Turan has decided to stay at Barcelona and will try to convince Ernesto Valverde that he can be an important player. [Diario Sport]唔想走

拖下一日拖下又一日

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞