[尼馬道歉未] 巴塞隆拿球迷討論區 (209)

1001 回覆
13 Like 13 Dislike
國吾國泰王要靠開膠post刷存在感好低汁?

但佢開完都冇存在感🤔

但佢開完都冇存在感🤔

你又啱wo😂

但佢開完都冇存在感🤔

你又啱wo😂

其實創造力呢方面係咪天份,有冇得後天培養🤔。
不過就算有我覺得只有哥狗先有能力培養

老費:將一堆廢柴變成一隊強隊
v92:搵新星出黎,順手搞死d球星
哥蛇:將新人強化,將中鋒同後衛變膠
賤種買麥巴比
尼馬走

下年我蝗勁難打

但佢開完都冇存在感🤔

你又啱wo😂

最有存在感咪 回錯sor9個期🤣
賤種買麥巴比
尼馬走

下年我蝗勁難打

Real Madrid have agreed a €180m deal with Monaco for Kylian Mbappe, per @marca

Monaco have denied agreeing a deal to sell Kylian Mbappe to Real Madrid, according to @SkySportsNews

但佢開完都冇存在感🤔

你又啱wo😂

除左回錯sor9,唔g渠kai左d咩po

但佢開完都冇存在感🤔

你又啱wo😂

禾刀吾g 矛乜入過

尼系米巧巧秋牙?

但佢開完都冇存在感🤔

你又啱wo😂

禾刀吾g 矛乜入過

尿液酸

但佢開完都冇存在感🤔

你又啱wo😂

禾刀吾g 矛乜入過

尿液酸

what is 尿液酸

尼系米巧巧秋牙?

迷泰=反社會=迷屁 都係弱智

尼系米巧巧秋牙?

迷泰王黨名單

主席
Radiohead

會員
1. Sergi_Samper
2. 耿鬼
3. 肉酸老母

犬隻
1.

尼系米巧巧秋牙?

反泰=反社會=迷屁 都係弱智

打錯

尼系米巧巧秋牙?

反泰=反社會=迷屁 都係弱智

打錯

禾泰王超級風扇
一陣係咪會開記招?
屁馬快撚d走啦

尼系米巧巧秋牙?

一陣係咪會開記招?
屁馬快撚d走啦

賽前記招

尼系米巧巧秋牙?

迷仔=反社會=迷屁 都係弱智

尼系米巧巧秋牙?

迷仔=反社會=迷屁 都係弱智

邊能個笑鳩我手足迷囝 我即刻屌佢老母
屌奶星好撚熱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞