[尼馬道歉未] 巴塞隆拿球迷討論區 (209)

1001 回覆
13 Like 13 Dislike
其實會唔會綠帽仔係佢

綠帽係高登有綠帽acc
我估既悲蛇係係呢到扮假膠既人,佢之前高登改過一個差唔多一樣既名

屌你,篤鳩我出黎

you is真膠牙

其實佢係邊個都冇所謂,呢度就咁睇,除左綠帽狗,泰王同你之外,其他都正正常常

要咁隱藏身分有乜為
開名啦迷仔 威返次

唔kai啦,唔俾you[突發]
要咁隱藏身分有乜為

聽講個名改黎改去果啲係是低汁會員
要咁隱藏身分有乜為

好冇意思 矛得講自己真係想講嘅野
要咁隱藏身分有乜為

個邊咁撚樣衰 想呢邊重新做人
其實會唔會綠帽仔係佢

綠帽係高登有綠帽acc
我估既悲蛇係係呢到扮假膠既人,佢之前高登改過一個差唔多一樣既名

屌你,篤鳩我出黎

you is真膠牙

其實佢係邊個都冇所謂,呢度就咁睇,除左綠帽狗,泰王同你之外,其他都正正常常

Me變番高汁了
其實會唔會綠帽仔係佢

綠帽係高登有綠帽acc

屌你,篤鳩我出黎

you is真膠牙

Me變番高汁了

要咁隱藏身分有乜為

你最近做乜下下jer鳩我
其實會唔會綠帽仔係佢

綠帽係高登有綠帽acc

屌你,篤鳩我出黎

you is真膠牙

Me變番高汁了

高級汁男

綠帽係高登有綠帽acc

屌你,篤鳩我出黎

you is真膠牙

Me變番高汁了

高級汁男

回左u
要咁隱藏身分有乜為

你最近做乜下下jer鳩我

那有🤔
其實會唔會綠帽仔係佢

綠帽係高登有綠帽acc

Pm話我知

上次你講嗰個?
其實會唔會綠帽仔係佢

綠帽係高登有綠帽acc

屌你,篤鳩我出黎

you is真膠牙

Me變番高汁了

Mo call spring ma
其實會唔會綠帽仔係佢

綠帽係高登有綠帽acc

Pm話我知

上次你講嗰個?

yes牙,you都講果個
其實會唔會綠帽仔係佢

綠帽係高登有綠帽acc

Pm話我知

上次你講嗰個?

Pm me plz
我迷
其實會唔會綠帽仔係佢

綠帽係高登有綠帽acc

Pm話我知

上次你講嗰個?

比埋條lin牙馬連望下
其實會唔會綠帽仔係佢

綠帽係高登有綠帽acc

Pm話我知

上次你講嗰個?

Pm me plz
我迷

綠帽係高登有綠帽acc

Pm話我知

上次你講嗰個?

Pm me plz
我迷

依加見到啲巴閪人就眼冤 除左marlon

拖下一日拖下又一日
你班仆街賤種咁撚死撐高層
可唔可以答下我點解死都唔放尼馬

迷Ching hoball
迷check pm
估唔到悲蛇要用啲垃圾username洗底

本黎煩緊屁馬,多謝悲蛇帶俾我地歡樂
The negotiations between Barça with Coutinho & Paulinho are advanced. [Globoesporte]

Di Marzio (Journalist): "Liverpool FC officials have informed Barça that Coutinho is not for sale."

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞