[尼馬道歉未] 巴塞隆拿球迷討論區 (209)

1001 回覆
13 Like 13 Dislike
Chelsea wants to sign Sergi Roberto and are willing to pay his 40M buyout clause. [@joseluiscarazo]

躝啦干地

屌,睇呢套戲覺得呢個女人好撚恐怖
Chelsea wants to sign Sergi Roberto and are willing to pay his 40M buyout clause. [@joseluiscarazo]

躝啦干地

羅白一定唔會走 理得你幾多錢

第個難講
呢個袋20k人工都肯留既點會走

續約加人工

睇佢性格應該唔會跳草裙舞
又靚仔又好波又忠心又好學,咁嘅男人係邊度搵

羅白一定係全隊package 數一數二好個個
外國fans 同佢傾過計都話佢好nice

羅白

想入紙申請加入迷羅黨

想入紙申請加入迷羅黨

迷羅黨主席係到
迷羅黨第n次召集
1.天拿水

想入紙申請加入迷羅黨

迷羅黨主席係到

迷幾多人呀你呀

利申 迷羅 不離不棄

躝啦干地

第個難講

續約加人工

之前傳mc 買佢佢9秒9出po 講唔會走

躝啦干地

第個難講

續約加人工

請珍惜羅白
迷羅黨名單(綠帽嚴禁入黨)
1. 我愛山齊士
2.癲佬咩事
3.DAVIDVILLA9
4.HEIDI_李靜儀
5.拉b
6. 一時衝動
7.Marin b
7.[突發]
8.SOARLUIC
9.Coulson
10.sergi_samper
11. 巴塞10號
12.夜喇Stop la啦
13. 坊屋春道
14. 天拿水
15. 土方十四郎
迷羅黨第n次召集
1.天拿水

有左好耐啦喎

沙維奧拿都係

可惜會然係一個毒撚

you之前有女都唔記得晒呢到d手腳

躝啦干地

第個難講

續約加人工

請珍惜羅白

一直都好珍惜佢
咁既忠臣邊到搵
迷羅黨第n次召集
1.天拿水

有左好耐啦喎

召集呀ching

躝啦干地

第個難講

續約加人工

請珍惜羅白

相比某人出句聲都唔肯

第個難講

續約加人工

請珍惜羅白

一直都好珍惜佢
咁既忠臣邊到搵

不離不棄
1. 辣殺busi
2.癲佬咩事
4.HEIDI_李靜儀
5.拉b
6. 一時衝動
7.Marin b
7.[突發]
8.SOARLUIC
9.Coulson
11. 巴塞10號
13. 坊屋春道
14. 天拿水
15. 土方十四郎

沙維奧拿都係

可惜會然係一個毒撚

你都有女院友啦

(@GoldsteinOliv)
Tomorrow, Benedito will announce the dates for when the signatures for the 'vote of no confidence' will be collected.
1. 我愛山齊士
2.癲佬咩事
4.HEIDI_李靜儀
5.拉b
6. 一時衝動
7.Marin b
7.[突發]
8.SOARLUIC
9.Coulson
11. 巴塞10號
13. 坊屋春道
14. 天拿水
15. 土方十四郎
16. 鳩比
17.Marlon

沙維奧拿都係

可惜會然係一個毒撚

你都有女院友啦

弱智都要?
MD:
Yerry Mina will probably occupy the extra Non-EU spot (vacated by Neymar) when he arrives in January of 2018.

Black Mathieu

尼馬唔走9月拎到西班牙護照

躝啦干地

屌,睇呢套戲覺得呢個女人好撚恐怖

個笑容好不安
兔b自從有左條女之後都無再理過我了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞