[尼馬道歉未] 巴塞隆拿球迷討論區 (209)

1001 回覆
13 Like 13 Dislike
Neymar has not yet given his final answer. Barça's board is worried about the situation and asked him to make up his mind quickly. [Sport]

唔好比我睇撚死
呢條友諸多要求 又要巴西幫又要100%image right 遲早psg都失去耐性放棄佢
最終留隊bbq結局
220m放撚咗 大波 丹比利 華每人一億 有剩就加AG人工

不了
拎晒去加AG人工
屌你老母 巴黎個油王唔係好撚小氣嫁咩
比條友咁耍法又諸多要求
唔撚耍返條友轉頭
Neymar calls for PSG to sign Coutinho & tells them L. Moura must stay, if he's to join. He's also in favour of Alexis' signing [le parisien]
真係當自己皇帝

未見過球星煩過佢 屁朗都唔會啦
想睇psg洗幾億買晒人 但係無得打歐聯
好似打機課咗金但係要打新手場咁
走未呀
其本上夢三班老臣已經全部唔gur佢
佢留低都係死 快啲賣走佢啦

邊到睇到唔gur
pk話stay喎

躝啦尼馬
一個尼馬得罪哂疤痢蛆三間球會啲fans

邊到睇到唔gur
pk話stay喎

躝啦尼馬

門面說話姐 唔通直接屌柒佢咩
山狗是咪食開賓妹

missandei樣靚波形靚

有冇教學

星期日去太子天橋,同班賓妹講:you, me, fuck,fuck

邊到睇到唔gur
pk話stay喎

躝啦尼馬

門面說話姐 唔通直接屌柒佢咩

Pique話曬都球隊大佬 一定要講得好d 再者佢都講到佢一定留

唉 睇見美斯同阿蘇同仲同尼馬咁friend,其實佢本身係咪冇我地想像咁麻煩㗎呢
唉 睇見美斯同阿蘇同仲同尼馬咁friend,其實佢本身係咪冇我地想像咁麻煩㗎呢

做唔成隊友都仲可以係朋友嘅
億5加華拉堤, deal?

180m

做唔成隊友都仲可以係朋友嘅

Fuck off Ney

deal

Lur rice accept

deal

億5買奶奶/ 丹比利 deal?

本身可以好簡單架
係走既就記者會話走
係留既就記者會出黎話留

呢家同佢老豆係殊拖拖拉拉

deal

億5買奶奶/ 丹比利 deal?

最盡1.1~1.2, 1.5真心唔值
摩納哥真係黑店到 係我地用3m搶左個前鋒 對住賤種又要億幾先放麥巴比

巴狗岩岩相反

deal

億5買奶奶+丹比利 deal?

Deal

本身可以好簡單架
係走既就記者會話走
係留既就記者會出黎話留

呢家同佢老豆係殊拖拖拉拉

一係就唔想走,借psg去買巴西人/ 加人工
一係psg方面未達到佢地要求/ 諗緊點過FFP
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞