買電視機 / 換電視機 集中討論區 (139)

974 回覆
1 Like 2 Dislike
多謝step巴介紹

有無巴打知av生命Q70B/ QN85B最平做到幾錢?
去左問 竟然話無折 Samsung 個定價就已經最平😂
咁你個價問到幾多同埋包咩贈品?
咁我跟呢兩間做個指標知大約咩價
另外想問下 我見除左k 仲有個j series, 分別係咩?
我理解90》85, 咁k/j/l?
都係送代理贈品
Q70B $13980 送B450 soundbar,2000supermarket劵
QN85B $18980 送2000 supermarket劵,多一年保養
如果你唔想要贈品,應該問佢贈品回收之後既淨機價,不過就應該同細鋪差唔多
佢呢個價 連豐澤都平過佢
如果唔送PS5,細鋪都會加番價
J係2021年款,K係2022年款,L係2023年款
巴打
請問係指shopping mall 會有promotion?
想問電度送咗黎係咪唔好郁佢,等啲開箱師傅拆機開箱
YES
Sony電視裝vpn會多左啲咩玩?諗緊買唔買surfshark
打算買55A95k
但未入得伙,下個月又未必平得過呢個月送ps5同掛牆
但佢登記送ps5又要係4月30號前上網登記,咁如果遲送貨,咁咪GG
打電話問SONY, 之前有巴打都係咁
想問如果 avlife 買 sony 機係咪一定只可以跟原廠上牆架?我裝電視位置因旁邊有窗,上牆係會去咗側邊,想用活動架睇電視時可置返正中間,睇過sony 個活動架只可轉角度

Thx 巴打
你問AVLIFE有冇NB架或者其他副廠架買, 不過SONY師傅唔會裝副廠架, 你要問埋AVLIFE有冇安裝服務
如果想平番少少去到8k有咩選擇
唔該巴打
女朋友老母瘋狂改嚟改去
要可視角大50吋只有以下, 你8K BUDGET也沒有用

Panasonic TH-49LX800H 行貨
$45XX
1. 60hz IPS LCD PANEL, 對比度低(1000:1), 黑位漏光泛灰, 可視角好
2. 有Dolby Vision, HDR10+ Adaptive, Dolby Atmos
3. 沒有AirPlay 2, 沒有HomeKit
4. HDMI 2.0x3 支援4K60, ALLM
5. HCX 影像處理器
6. 只有ARC, 只可以回傳有損音訊去SOUNDBAR
7. ANDROID TV 系統
8. Hexa Chroma Drive Pro技術,以3+3原色令真實色彩再生
9. USB HDD 錄影
10. 5年保養
唉,等撚咗成日先同我講代理未有貨。自己on9 冇去check 間店評價,上網睇到先知咁鬼差⋯⋯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞