買電視機 / 換電視機 集中討論區 (139)

974 回覆
1 Like 2 Dislike
你用開Pan記可以買Pan記OLED, 相同系統
想問下係咪可以跟返第一頁啲 setting
仲可以比錢破解全區碼,雖然都係睇4k uhd ,但買完用唔著,好過要用先冇
可以
巴打部83吋到貨未
A80J 邊度買
巴打A80J 同A80K 有無好大嘅分別?
求推介 target 55/65 吋oled, 原本覺得55a95k 19xxx又送ps5好似幾抵, 但又心郁郁想上65吋, 考慮價錢黎講有冇話點買法抵啲
星期四朝早呀,而家我無謂地擔心LG 會裝得唔工整。

睇返張單原來送埋tv stand ,不過最後點都會掛牆
4K UHD無區碼喎
不過好多B區碟同1/2 區碟.... 仲要限量版個時...
有時諗係唔係算....
所以咪點都買左破解先,用唔著咪算。
雖然而家唔係4k uhd 都唔睇,但難保有日屎忽痕睇返BD
下下要諗用唔得盡先買既話,我個腦咪好唔得閒,邊有所有生活野可以計到盡
都啱
其實係好多港片都未出4K
最終都係要用返改機睇
avoutlet
我個人覺得冇大分別
有大買大

買法果D追下呢2日post, 問南拳巴打
有無大舖介紹?
百老匯2月果陣仲有
A80J因為2021款比較少鋪有了,AVLIFE都清哂
大鋪好似清曬了
細鋪如果唔係信譽良好而且現貨比你,都唔太可能比到行貨你
等下個月睇下c2可能會平過10000
如果買A80K不如上A95K, AVLIFE 19XXX送PS5, 蘇0好似仲多野送
港產片先多功夫
上網搵 iso / remux / raw rip,易過搵碟/ 付費支持
買碟唔係山長水遠,就要等運,或者高運費
串流平台想租都冇

然後港產片聲畫普遍又達唔到高水平,買BD 既推動力又再減少
AV outlet 可唔可靠?包唔包掛牆安裝?
謝謝step巴 A95K 同A80K有咩分別
A95K係超旗艦
光度高20%左右, 最高色域, 色彩最純正, 日本組裝, MASTER SERIES, 喇叭數量多少少

AV outlet 算可靠

包唔包掛牆安裝?你要買原廠架, SONY師傅先會免費幫你上牆
如果要買副廠架, 你要問AVOUTLET人佢地, 原廠師傅唔會幫你上副廠架

AVOUTLET唔會幫你安裝, 佢送貨+100, 送完貨就算, 安裝係佢幫你約SONY師傅上門, 開箱同安裝, 不是AVOUTLET派自己人幫你裝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞