買電視機 / 換電視機 集中討論區 (139)

974 回覆
1 Like 2 Dislike
另外留意AVOUTLET係沒有贈品送, 所有細鋪都會扣起贈品, 包括PS5
所以通常都推薦去大鋪AVLIFE買
好詳細唔該step巴
AVOUTLET 幫約sony 師傅上門,洗唔洗另外收錢?
唔需要
想問盛澤是否自己師博裝
YES
盛澤送貨+安裝一條龍直接完成

行貨電視大鋪同細鋪都係送貨+安裝分開2個人
Step巴

想問下想買65吋電視 筆直大概萬鬆d左右
Q70B 係咪最好選擇呢?
行貨黎講係
我仲掙扎緊買行定水行好似好多贈品送
巴打點睇
贈品咪又係羊毛出自羊身上
近年好左D,通常我都係儲多,大部份都睇過
我會選以下盛澤水貨

光好多,黑位又好,可視角又高,喇叭數量又多

Samsung 65QN85B 水貨 (720個分區控光)
10XXX
1. 120hz 廣色域 IPS PANEL, 對比度高(80000:1), 黑位相對黑, 可視角好
2. 直下式MINI LED背光分區控制LED光暗, 令黑位更黑
3. 有AirPlay 2
4. TIZEN OS系統
5. 有eARC, 可以傳送高清無損音訊去SOUNDBAR
6. NEO Quantum 4K 影像處理器
7. HDMI 2.1x4, 支援4K120, VRR, ALLM, FREESYNC
8. 有2.2.2聲道, 有OTS功能(物件追蹤定位發聲), 共60W輸出
9. 支援Q-SYMPHONY
10. 光度1100nits
11. 32:9, 21:9超闊遊戲視野與Game Bar
就係計緊 扣哂d贈品 行同水相差都係兩千幾 但有三年保養
你自己決定
買行貨囉,現在買舊款係最平最抵
新手想問 sony 55 inch 邊部底買
要求唔高 有ps5 簡唔中會玩下
Budget 有限心目中大約7k 左右
55x85k ~58xx
55x90k ~77xx
唔該哂ching
個型號係price.com 個價見細鋪平多千幾
係咪伏?
AVoutlet 同computer mark個價係細鋪指標咁濟
平過佢兩間幾十蚊以上,9成9係水貨或者積木機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞