機械人產品綜合討論區 #29 謝絕老翻同炒家 歡迎互毒 睇各大細廠打柒BAMDIE

996 回覆
7 Like 3 Dislike
拎個特大風扇日日對住吹下除塵無難度
巴打,呢張我下個Post擺頭Post得唔得
呢張留比模型post啦
呢度非笨大成品好似比較多啲
好啦
我Post錯左

係咪開到180果個post
有冇巴打已經訂咗千值隻達古奧 ?
有啲想買,但又好似太細隻拍唔埋pose+隻勇者王到
模型建議個邊傾, 我呢邊都OK可以傾
但個邊啲巴打都好好人, 我新手問野都有問必答, 值得支持佢地

傾模型以外嘅呢度非常歡迎, 得閒過嚟吹水
我係怕啲蟲仔飛入去然後死係裏面發霉...
我擺櫃裏面都會
掙扎緊, 雙界皇都仲要搵朋友幫手
雙界王 真係好心動
冇玩開都覺得型到喊
集大張性癖於一身
唔洗就大合體,可動同肌肉感都俾到,細妹個背包咩都俾齊唔會再有DLC。
唔好諗啦,買左先算

利申:鐘意紅色機械人,有啲Bias
day1訂左
利申︰勇者diehard fans
訂左,King Jder之前都訂左,勇者深坑
訂啦, 想夾大細就有生之年系列, 呢個價大細唔會差好遠
老老實實both唔到會選擇og先
勇者系列受眾大咁多日後一定更多廠投資
真係可以等到更好先買
但og真係老千唔知發咩癲先唔買可能冇
仲要修羅神凱撒呢啲非大路野
見到修羅神真係呆撚左
真係做唔到老千敢出,仲要放埋風神化有機會

雙界皇壽屋個隻其實已經出得幾好
老千呢隻再上一層樓

老實講有啲感動
咁恐怖
書蟲仔?
哦好細粒嘅飛蟲
書蟲反而無
我都鐘意紅色機械人 仲有好有肌肉感
一集都冇玩過
但細個睇電擊hobby 見到已經好鍾意
c3同gb其實有少少驚訝
但又未到冇咩可能個隻
c3本身衰在主機 但角色一向有魅力
機戰拳四郎丫嗎
入佐og上佐罪大已經有基本人氣
gb用意仲明顯 特登搵大張同你執過晒
唔係一開始咁薯點賣
要真係令我驚訝既話
佢出咩雷霆 魂之劍我就真係覺得佢痴撚佐線
最後都係大合體擺埋一齊, 大家都係30CM 左右, 未去到好似高達1/100 同1/144 既地步, 加上而家都無其他廠出成品 仲等咩
OG我都係坐等soul gain、古蘭修、EXEX凶鳥算
雙界皇帝用咁多齒輪關節我覺得賣3000都可以接受
修羅神就諗下先, 個韓國仔design嘅古鐵同修羅神都係籮大身窄
雙界皇帝暫時我覺得唯一唔好就係手關節得90度
仲有架飛機唔應該分開賣, 反正買得本體10個有10個都會訂埋架飛機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞