機械人產品綜合討論區 #29 謝絕老翻同炒家 歡迎互毒 睇各大細廠打柒BAMDIE

996 回覆
7 Like 3 Dislike
隻手其中一隻前臂又安反左..
好再可以擰,不過好緊,幾驚佢斷...
DX超合金,應該除咗VF-25同YF-29 系列之外都穩陣嘅
25 29 係幾可惜,明明個外型靚,但玩具設計真係太早期,出renewal/revival 版都冇搞過膊頭問題
有斷空我睇未
斷空我個盒真係好大.....
我度過大約係50*38*23......
圖都無張點回覆落去
座緊飛機黎, 幫緊你幫緊你
有要預購5PRO/BLITZWAY 日本限定 百獸王的朋友
雖然本體有特效件
但要注意

地台要另外買!地台要另外買!地台要另外買!

太重要了,我要講9次
正常都應該知掛 本體個價低一截唔會以為係5pro大優惠掛
熊貓成哥個批到左
巴打嘅應該都快了
6 號先到香港
期待!
係奇趣見到
個箱拍得住CCS

第三隻MB
應該大過

今次呢隻有冇人訂
証實左ecms 星期六無人開工既
今日收左ECMS貨,平常冇咁快手🤔

GSC今次出得好好,膠料靚咗,合金亦算多,造型就由大張監修,算係重厚現代風? 主要關節都係卡齒式,保持力冇問題,各形態都幾靚仔,GSC總算係造工用料方面有明顯進步

呢隻價錢超貴
我仲未收到
請問本體大約幾高?
士郎巴影相POST相辛苦曬
玩落同老千比, 可動點?

外型我鐘意呢隻多少少
https://youtu.be/fw38aqaQZ7M

有比較晒bandai 千值 gsc
老千受惠於無視外觀嘅關節設計,可動性依然第一,由其對肩頭有奇異嘅多重關節,對肩多方向點扭都得,但佢初版啲工程膠耐久性問題會唔會再係终極版發生,有待時間証明… 不過應該好過笨大隻R版合金魂,股關節個神來透明膠用料係100%必定會自爆

今次GSC呢隻可以話係DX超合金級數,每一隻都有合金部件,鷹戰機終於接近有全關節,變頭合體用吸式,可動好過合金魂但唔及老千,但外觀呢隻最好,獅同虎唔似老千咁用外露接合部件影響單體外觀,呢隻用番獅虎後面兩片排氣口部件做入榫,slide入象戰機脚底塊獨立腳板件做拉出式接地,個人幾喜歡呢個處理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞