機械人產品綜合討論區 #29 謝絕老翻同炒家 歡迎互毒 睇各大細廠打柒BAMDIE

996 回覆
7 Like 3 Dislike
同意
笨大真係每況越下
淨係識掠水
POSE+ CCSTOY 老千
全部過晒佢
笨大幫手慳錢 咪用黎買其他廠
mb天意魔改得勁過mg, 有啲GK feel添
佢出我點都要硬食了
https://youtu.be/N5mOSQdNTFk
真,拎左買mb啲錢去訂鐵機巧古鐵
咁可以等多陣, 唔洗點搶就買, 要搶直接無視

BAMDIE野越嚟越唔值佢個定價
炒價我直接慳返
呢隻我預要搶啦
出通販可能會好少少嘅,近年的mb通販都好大貨,還有不時再販
魂限的話一定搶到飛起
作為一個模型撚
見到笨大啲手工夠膽收兩千真係得啖笑
咁既手工出面一千蚊代工都唔敢交貨啦
仲要不影響把玩冇得換
老千只入過一隻srx老老實實唔太滿意
不過佢勝在肯出其他廠唔出既野
Cctoy 入過隻三一手工認真唔差
佢遲吓出野睇啱都可以唔使考慮直接買
Pose+冇錢買冇意見
POSE+強烈建議試下
我打算訂隻勁力達古奧咋
已經甩晒所有手上既mb
留返盒初版金迷打丁
老千隻SRX太膠
反而隻4G正到
老千隻SRX難得一次全上色同重要關節用合金 我個大黎講幾滿意 起碼睇返SMP果隻既價錢對比 買老千哩隻心理上覺得好似平左咁

4G除左太吉手
同對比pose+隻ggg 太細之外無野好投訴

笨大超合金魂link開始沒落咁 希望今個月隻機械哥斯拉會有驚喜

呢個都唔知當係機械人定係扮布公仔既膠好
見佢有舊色就忍唔住買咗
有訂量產機
今年12月先出貨 等成年
佢都好神奇,呢對喺日本係限定,而二號機量產機同400%都係一般野
Srx真係差層消光
效果會差好遠
家陣真係覺得係膠玩具店
等乾燥少少, 自己薄噴一轉防UV消光, 應該好好多
4g個髖關節我覺得有點鳩
扭完一次還原唔返個位
大力啲扭多兩次就會OK
首先隻srx分體太麻煩
其次隻野金屬色幾多要遮蓋左先噴得
最後我有廿幾盒野排隊噴唔得閒攬
嗰陣撚左勁耐都係前後腳
是但入返盒唔理
嘩 bandai竟然找驚爆危機背包條數
隻arx 8當年算係我第一隻入坑合金
不反bandai了
哇屌你正呀喂,唔使諗,一定科水
話說我今朝先回Post屌完笨大,晏晝就有啲咁嘅Announcement
https://twitter.com/t_features/status/1656932339191287808?s=21&t=5-5pPIM26Z5Qf_uX4hrpGg
要俾面海老川咋
唔係應該死撚左LINE
唔知FMP動畫又會唔會有機會出埋個Final Season呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞