機械人產品綜合討論區 #29 謝絕老翻同炒家 歡迎互毒 睇各大細廠打柒BAMDIE

996 回覆
7 Like 3 Dislike
唔貴會入番隻
一樣買左
金屬好足料好重手
零件好多都用磁吸 換件好方便
對翼J 死人
仲要二千都唔洗
鍾意mazinger 系列 真心推薦
等緊REVIEW
不過應該唔會買, 已經太多斷空我...
THANKS
呢隻初出諗住睇現貨, 依家睇完真係心郁
基本就上面位巴打咁講,但就小心手肘位雙關節位,手臂嗰邊關節好緊,要小心.
咁你首推邊個版本
THANKS
下個月返嚟, 如果唔太炒就買
成品我無買合膠魂R版, ACTION TOYS Q版同新疆棉3蛋個隻
唔知夠唔夠資格講

但睇完之前WOTAFA黑模條片
暫時都會推呢隻, 唔係無錢同買左玩唔到, 都有機會入埋
撚過千值黑版
唯獨佢大比位個變形有啲奇怪
其他都好滿意
好重手
但怕金屬劃甩漆
膠既有興趣粗玩
amazon 扣左數
老千個隻其實除左膊頭要小心扭之外
其實已經幾完美
所以我有初版同埋黑色Full set

新呢隻膊頭可以摺一摺做返最舊版本
呢點我幾鐘意
佢大髀個設計嗰陣好多人讚佢聰明
可惜腳腕擺喺內側,一接地就好似同個小腿分開左咁
https://www.facebook.com/poseplusmetal

【包裝情報初公開・發售日期更新】
DX套裝用啞黑襯底及燙金字樣加工,配以UV效果襯托出
「宇宙防衛組織GGG」的透亮標誌;
另由於彩盒尺寸 (52cm x 52cm) 將決定追加手抽規格。
由於物流供應及調動出現狀況,
《POSE+ Metal系列 勇者王GAOGAIGAR》3種商品將排程至7月正式派送;團隊謹此致歉,並再一次衷心感謝大家的熱烈支持!
■ GOLDYMARG 及 SGGG配件 套裝
■ 變成光吧!LED發光組件 及 專用工具 套裝
■ 最終決戰!SGGG DX 套裝
2023年5月 ⇒ 7月
【Packages revealed & Release date revise notice】
Due to logistic and material supply situation, the 3 items of〈POSE+ Metal series GAOGAIGAR〉will be re-scheduled to July 2023. Thank you for your continuous support and understandings!
■ GOLDYMARG & SGGG option set
■ Transform into Light! LED & Tools set
■ Final Battle! SGGG DX set
May ⇒ July 2023
©SUNRISE

無得玩, 可以安心打機
七月好多野要找數
遲兩個月先找數
等現
GSC 超獸 同pose+ ggg 個盒一樣大, 但厚過佢
咁癲
早兩日先post完張圖
合完體仲高過個盒
你見到實物就知點大法

有冇巴打有入呢隻? 見個價平左dd 有d 心動
BAMDIE啲VF還可以, 仲要福卡機
想衝就買啦
Bandai 係衰在DLC
VF設計我覺得ok

雖然我之前貪平買kitzconcept
價錢平一半+ 有埋Bandai d DLC
仆街, 又中獎,
CCS 魔神 個飛翼背包安唔上個扣,
大細背包都試哂... 搞左粒幾鐘放棄,
應該係主體個位細左OR有野入邊頂住.. 又要pack 返,
今日拎去鋪問下...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞