機械人產品綜合討論區 #29 謝絕老翻同炒家 歡迎互毒 睇各大細廠打柒BAMDIE

996 回覆
7 Like 3 Dislike
之後機戰V都有,ARX7同8不嬲都係勁機只係地型問題無得飛
終於出backpack,唔知用唔用得返係之前隻ARX8用得到既話可以低價入返隻了
其實機戰有出fmp既最屈係克魯茲部m9
裝配件可以屈射程屈到開場直接射boss
全隊企隔離回彈就完

另一部可以咁玩係創聖
不過m9唔洗睇氣唔食en
V未玩過
人大左無咁有心機煲
讀書時代好鐘意
頭幾話就用補EN手法衝左99先開始正式玩
新嗰啲都冇乜需要屈lv
基本上夠氣會開狀態嗰啲都夠屈贏
https://tamashiiweb.com/item/14453/?wovn=en
https://tamashiiweb.com/item/14456/?wovn=en

仆街la,ARX8出ARX7配色,今次搵返四季童子同埋海老川一齊design,個飛行背包同埋本體一樣價,total咁就5萬羊
屌 無set裝點樣扮屙屎禁呀
去孤仔訂好過,每邊都平過港魂$60

有冇巴打會買
想問點解咁多人開箱ccstoys 大魔神?
唔係未出貨咩
BAMDIE都會咁做, 俾/借SAMPLE俾KOL,
等佢地出鱔稿

不過隻偉大皇帝又出得唔錯嘅
佢老味呀
但係新配色個lambda drive 干擾器冇咗水印
隻玩具比例上好似有少少怪,下盤好漲但四肢又有啲削
相比之下,片入面個戰隊皮套Version overall肥返啲,順眼啲
不過我都明嘅,可能係要平衡返每一隻獨立個體同大合體之後個比例掛
估唔到笨大會無厘頭出隻咁嘅成品吖
我究竟睇左啲乜
隊左草先整得出,bandai又肯一齊癲
好落本, 整埋皮套
山寨廠feel
唔係佢咁認真出pv
真係以為係啲老翻邪神
其實好有童心 好似自己小學雞時玩玩具嘅創意
呢位師兄識d野
M9做遠距離追擊真係正
學埋援攻4直接一步都唔洗行
第一眼睇落勁似以前細個係鴨記買個d老翻玩具
試吓淘
空間殺手..年尾仲有韓國仔隻帝王,點算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞