機械人產品綜合討論區 #29 謝絕老翻同炒家 歡迎互毒 睇各大細廠打柒BAMDIE

996 回覆
7 Like 3 Dislike
仲有其他og機我其實都岩
只不過魔裝係最岩
異變三式應該唔難啦
但櫻花真係Og2 之後冇人再記得
我都覺參式唔難
但佢寧願加妖精里昂
有時佢地做d野係幾難解釋
參式好難入DD
兩夫婦應該即接龍虎王
冇乜利潤都叫做有利潤
但og就係應該連利潤都冇先搞成咁
og銷量係直插 2og寺田已經係咁延期 銷量都不及外傳
你睇番呢條友前科好撚勁 就算係最賣得既alpha 都係因為整得耐冇咩肉食
之後仲有ogs搞到要出外傳 z1要出sp 次次都係因為開發得長
去到md仲衰 差唔多係上次一半 不過佢地呃鳩玩家係正傳 其實抵撚死
我仲未同你講寺田呢條友玩死過ace系列 魔裝系列
根本條友戰績彪炳 2og打後仲比你出dp ib md
比佐咁多次機會你先肯收佢og皮已經比晒面
你睇魔裝? 3之後直接要斬你
最後z系列模型就更加係搞笑
佢出唔到純粹係因為人氣冇咁多
黑正樹係大張
天秤已經係z系列入面最人氣主角
但你肯定佢人氣羸到正樹響介個堆?
我肯定佢最少次一級
個d咩節子地盤佬更加唔洗講
響少直頭可以爭最尾
仲有之後og系列一樣出到人氣機騎士機
z系列根本就冇你想像中咁人氣
我指異變參式啦
就咁參式就難
大親分都出佐 點解要回頭出佢
評:
係最好既高智能方程式既產品
重手
金屬感強
塗裝細致
造型好睇
細節好多
有人仔+ 可動部件
底座靚
有燈

缺點: 都係嗰d
大量生產物品,
總係有少少瑕疵
可能某d漆面係某啲角度有小劃痕
亞加力膠面做玻璃會易花

總括而言
非常值得買
與其食炒over 2500hkd買gffmc wing ,
不如買呢架
仲有 再同你分析下狗屋冇出個堆機
首先
冇撚人氣個堆咩r rrr gc mx
佢根本完全唔撚同你出
d應該有D人氣 佢都係冇出
j同a出佐最人氣既騎士機同奪魂者 其他咩都冇
根本佢都係搵到錢佢就同你出 一早知會仆街一定唔同你出
咁老實如果出Z 一定支持 集氣節子機
同埋Z1唔差 小隊系統仲幾正
老千食左咩藥
祈願奪魂者!劍機!異變三式!
處女座其實好多部
1 2 3 改 g gs
出既話應該出g
z1評價好 但唔代表佢原創匹敵og
都係食老fans 好明顯佢又唔夠人老 角色人氣又唔係非常出眾
完全冇人氣或者雜兵設計個啲唔出就預咗
但正正常常主角機我覺得壽屋有心會慢慢出
如果r主角md或者後再有出場應該都有望
壽屋zoids隔左咁耐今年都仲出新
如果唔係笨大收咗版權
我相信呢幾年壽屋會keep住出新機
Z系列主角會慢慢補完
而唔係笨大呢幾年出四隻舊機仲要出到咁垃圾
處女座真係雜魚設計 人地第一關就有幾部彈出黎 角色有人氣都幫唔到
雙子座佢人氣直頭負數
得番地盤佬係應該出
但你睇番狗屋咪一樣連龍虎王都冇出
佢唔撚會出咁多年就咪咁多幻想啦
b財團仆街唔代表狗屋會開善堂
r得雷霆係好睇
但佢角色人氣真係麻麻
你真係睇得明r個故事就知主角個班人一d都唔討好 冇人氣就唔出
你睇手機game都skip鳩佐佢出d都唔出r
你有留意開日本人對d角色評價就會明
你覺得正正常常 但人地100%睇得明個d唔係咁諗
獅子處女都算
雙子你想補完?呢條友正正就係名倉犯最大既錯 所以佢冇人氣 出唔到
半年5隻og野
但都幾貴,凱撒2千5,再加雙界g 700先做到合體凱撒
又一部srx價錢
始終我覺得壽屋會有希望keep住間中吱兩隻
但笨大出完呢幾隻都死貨到咁應該好快斷line冇以後
家陣只有將希望擺起其他廠
再唔襯呢個時候出 唔消耗下og fans
過多幾年再流失就唔知有冇人買
搵到錢既話 b財團可能會比少少經費出og完結篇既
og忠粉就點都支持
支持係為左之後ge路,唔好斷line
我會買晒
Og系列我最鍾意
以前未做野連壽屋模型都覺得貴買唔起
出左黎做野連模型都搵唔到
搵到都冇時間砌咁多
佢老千出幾多買幾多
狗屋後期16年打後就吱佐隻騎士機咁大把
仆佢個街仲要係因為可以出異色版
佢都算有番咁上下人氣都搞咁耐先出到
我就一定持相反意見
根本有肉食個堆佢都出得7788
除非推倒重來 但明顯冇咁既人氣
其他廠如果佢地智力正常 有排都唔會輪到r同z3個堆先
將佢狗屋出過而b財團冇出個d都可以慢慢玩
壽屋唔會再出到討論都冇意思
笨大唔好賣就斷line大把先例
Og呢個系列應該玩完
分分鐘連版權機戰都冇下集
望呢幾年啲廠肯落力啲揸乾我哋死忠啲尾水
game個度
寺田自己唔把握機會完佐佢不突止
仲要拖長黎玩 擺明就我唔撚想完呀 吹咩
完全痴撚線操作冇得怨b財團
版權應該幾年磨一隻 但未必係家機
dd應該仲有得玩落去 就算摺佐開多隻新手機仲好賺
版權會收皮我一定唔擔心
最多唔係家機
數下og佢呢排出佐d咩/話會出咩
可能數少
風魔 亡靈 兇鳥mk2 srx 古鐵 刃馬一體 修羅神
凱撒
想要超鬥士 變異參式真係合適
仲有龍虎王 奪魂者 拔刀機 雷霆 百舌 天空騎士 騎士機 一眾魔裝機太多不能盡錄
最想要就係新古
就咁影都好靚
最衰佢1/18大過原有VA系列
一開坑又重新儲過
就算比佢出到OG完結篇, 應該都做唔到以前嗰種高質演出
機戰30堆OG機搵本家做, 戰鬥演出hea到爆, 同以前差幾皮, 真係燃唔起
唯一心願只係想睇高清版W家族同SRX後繼機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞