機械人產品綜合討論區 #29 謝絕老翻同炒家 歡迎互毒 睇各大細廠打柒BAMDIE

996 回覆
7 Like 3 Dislike
希望OG埋到尾+1

30其實又係雷聲大雨點小
我記憶
og既12鍵係乜根本冇正式講過
d人都係估可以打開異次元既系統之類
或者無限動力之類
我自己都大約諗到12個既
好難埋尾架啦 寺田自己放唔低
上面唔比足經費佢 佢唔肯削仲要拖
手機game黎完佢又接受唔到
其實仲有幾種方法既
叫八房畫埋佢或者竹田寫埋佢
但連game完唔肯 其他媒體我覺得佢更加唔會肯
30我一周目打完孫悟空就冇再掂過
OG開頭真係寫太大
單純係佢能力同野心唔成正比
諗住og自成一條line同版權作抗衡
點知唔得之餘仲分薄人地資源
好好地gba繼續寫落去一早完晒
又要追求畫面靚結果回唔到本
仲要衰幾獲
完全自作孽
比例無alter個隻好睇 希望tune到咁瘦長係為左上重甲好睇

五月
5月尾飛唔知之前有冇貨拎到玩埋先

出返機戰2, 3, 4, F REMAKE我俾錢, 唔等特價又點話
比例我暫時都係最鐘意VOLKS個隻, 可惜唔好玩又QC差
ALTER個隻條電線斷晒
等睇大家個隻, 呢SET含淚PASS
屌解
2og同md上steam賺多水都唔做
就知笨大完全唔想擺資源落去
Vtx應該唔多唔少有啲版權要跟先上到
Og完全冇都唔出steam
應該壽終正寢㗎喇
無錢無位, 後面又俾老千同POSE+其他野轟炸
同意...
所以今次呢一波機戰OG玩具
如無意外真係最後
都可以係擺佐上去萬一結果冇人埋單
可以正式收皮
我係寺田都會stop下先
而b財團根本唔志在
維持而家個情況仲可以靠周邊發下夢
又唔洗咁悲觀既
個人認為bandai都算係一間幾肯俾機會既公司泥
不過應該係有生之年系統
同埋出到泥未必係大家想要咁樣囉
應該都囉到盡5 月最尾個幾日先派
玩具土地問題
你既勇氣呢
同埋太大件野唔方便搵朋友買太多
唔好提, 俾BAMDIE食左一部份
我BAMDIE齊初版FULL SET
岩岩k島睇到ccstoys隻魔裝機神灰模
個雀頭原來可以彎
但係個人頭可唔可以加高啲啲
間間出都好似俾人打凹左咁
今時今日間間廠都出得好過笨大
笨大就恃住個ip係咁出環保垃圾野
連大陸廠都開始好過佢
唔值得浪費任何時間金錢空間比笨大
利申:已棄笨大

K島原POST超大圖, 用WIFI先CLICK:

呢隻我暫時麻麻, 不過唔排除會姣婆
我都咁諗, 成品暫時戒剩SHM呢條線
模型都有幾隻RG要買
其他都唔關我事了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞