機械人產品綜合討論區 #29 謝絕老翻同炒家 歡迎互毒 睇各大細廠打柒BAMDIE

996 回覆
7 Like 3 Dislike
見有啲入筍位都幾幼吓咁
唔知SMP啲膠料頂唔頂得順呢
SRX合體骨架成個都係外加咁濟,不過都好單薄咁,真係驚only one crash
見支韭做, 最後自己做返

如果同合金同SIZE同模, 可能買嚟當補件用
似乎scale down咗, size 與gimmic 模型最適合化再設計
咁睇價錢做人
其實係咪專登出嚟夾KING J DER呢
啲刻線都好正
之前唔係老千話linebarrel都係改返移印marking出貨架咩, 點解我見5月通知貨到張圖個盒都貼左張水貼??
想收metal build 零號機,出面咩價位
ROBOT魂 VER.KA PELALOPE (Mobile Suit GUNDAM Hathaway Ver.)
MR魂 WING ZERO

有無人有興趣
可能印左唔好嘥掛
佢拎俾我都諗左陣
千值煉勇者指令巴打們點睇?就快截訂仲諗緊
訂一對又無4千5
個人覺得,老千啲嘢就有買貴無買錯
有愛又負擔得起就去馬啦
可以半訂
想要咪訂 利申訂左
想要,但從來未買過千值練依個brand
二來真係好貴,細時平但沒人買比我 大時再出好貴又想追
無飾櫃想display都唔得
啲廠就係等當年班細路大個晒 有錢買先出勇者
同rider CSM腰帶一樣

4月總結
收割收成期
未買過老千又負擔得起真係可以試吓
我個人嚟講主要玩笨大同老千啲嘢,當MB定價都就快追到老千嘅情況下,笨大MB嘅QC可以話係唔太對唔住個價,啲關節位又十年如一,擺一陣就手軟腳軟,靜係識得一個模改十九幾萬次色同玩裝備Pack DLC
老千啲嘢係貴,但相比之下撚上手起碼QC又好啲,關節又實淨啲,要我科水條氣都順啲吖
mb近年真是幾悶,想佢出個啲等勁耐都唔出
天意彩模都出好耐了
售後老千行貨真是好過bandai好多,有半年時間俾你搞。bandai得個7日真心cls
天意我可能買MG鳩砌算
BAMDIE真係吔蕉啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞