toyz癲撚到冒充館長公司職員打去稅局攞資料…

975 回覆
737 Like 21 Dislike
朋友上佢屋企玩賭錢都做手腳,為錢咩都做得出朋友錢都唔放過真係狗黎
練拳單嘢已練到埋兩邊本身做嘅嘢生意啦
成10年,仲關TPA咩事
個冠軍又係toyz同Stanley carry拎
館長一陣又要哭哭了
館長身有屎?
館長啲衫愈賣愈貴,本身佢一開頭就屌人賣啲衫貴blablabla,自己品質好價格低
依家啲價格同其他台灣牌子差唔多 設計又老MK
搵鬼買
你班戇鳩仔一味話兩邊都唔可信,咁仲有乜好討論
做效果姐
不過stanley 話減肥真係晒鳩氣啦
大麻好少事姐
唔知台灣人做乜
本身都對兩邊冇咩睇法
係幾鐘意睇toyz個on9個仔直播
但館長真係比Toyz 撳鳩住嚟打
而家睇館長都覺得佢真係
要肌肉有肌肉,要腦子有肌肉
佢D保健品宣稱要屌打哂全台灣其他品牌丫麻, 尋晚俾TOYZ拎出唻用數據打到佢縮撚埋左唔敢回應, 而家有機會咪拿拿林轉移視線, 唔驚一陣D保健品都好似衫咁7成做倉存賣唔出咩
咁你條傻閪未又係信曬館長
然後又吹撚到好似有十足證據係有假冒咁

事實係根本成件事各有各講
兩條友又明顯唔係可信既人
話等有真憑實據先再take side
你又嬲鳩
小學生?
你一尾有預設立場單單打打
傻閪肌肉邏輯
佢個腦生肌肉
有幾個出名0.5唔知點解次次見佢撐毒瘤toyz
吹到好似已經有真憑實據整死toyz咁
緊張囉老哥
胎屎快啲上門跪低斟杯橙芝汗認錯
館長勁反綠營喎

佢似五毛多啲。
而家原來佢派咗兩個剪片師喺dinter公司裏邊做內鬼 講真呢啲人真係好撚奇怪恐怖
有幾個名上次toyz飲品post我都見過 睇黎係忠實fans黎估唔到真係有香港人撐
有無source 咁撚痴線都得 好撚陰濕依d人
好似尋日俾人拎出唻笑果隻館粉咁
https://www.youtube.com/watch?v=WdwhuCvJ6EQ
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞