toyz癲撚到冒充館長公司職員打去稅局攞資料…

975 回覆
737 Like 21 Dislike
館長同你toyz一樣認左錯wo,仲成日苦口婆心叫人唔好做黑
咁你又唔原諒館長既?
不如你直接話你係對人唔對事咪算囉,係度死撐做乜啫
我係跟你地班toyz粉邏輯咋
胎屎俾人判刑 賠錢係因為佢斷正衰左既後果,你講到好似贖罪卷咁
椅粉都係咁撚天真仲要滿口歪理
佢就係要批評館長要查證wo唔中肯淨吹咪得
館長幫台灣社會有錢出錢有力出力,捐既錢仲多過toyz詐賭返黎既錢
咁都叫社會垃圾
個人喜惡鍾意邊個討厭邊個好正常好自由
館長當然有缺點,但係將佢同toyz呢種人渣擺埋同一個level就唔係咁公道囉
跟你地邏輯啫,都唔好話叫toyz做好事,叫佢做少d陰質野先
呢條友幾時坐終身
好那煩 搞呢搞路
蹦闆佢老友黎
館長直播講緊會就商業法同民事去提告
包括左toyz連日黎攻擊成吉企業既言論,而家假冒員工問國稅局便當稅務相關都係想攻擊館長企業
呢個係好重要一環,證明toyz方有意圖惡意攻擊佢企業

Toyz呢單野做柒左令佢以後追擊館長公司好難站得住腳
佢未細講告乜,等律師團討論
但可以肯定既係大型提告佢就梗,而家toyz有把柄俾館長方大條道理告佢
真係甩哂碌
Toyz仲識引述新聞黎打館長產品,咁就可以避過誹謗
但而家俾左位館長入,起碼提告左之後呢段時間toyz無得再追擊館長公司
支那籍 我自己想要架?

台灣籍 要主動申請先有

根本支那籍就係戇鳩
toyz唔係開緊無敵咩?佢應該唔驚
其實想知究竟可以點問稅務局稅務資料 個情況就好似你走入警局問果個人有冇犯過罪一樣 有既話稅局周左啦 仲等條柒碌toyz問咩 加埋toyz又咁斬釘切鐵話一定冇問過 我個人比較相信問稅務資料係館長鳩up
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞