toyz癲撚到冒充館長公司職員打去稅局攞資料…

975 回覆
737 Like 21 Dislike
貼牌既賣得貴過官網咁多仲可以咁惡
https://youtu.be/G_1110gyhZM

搵到條友講依單野既懶人包 雖然把聲幾廢

但想問下啲劇情準唔準?

唔睇依啲好難由頭追過
toyz反cup左
準,佢跟得好貼
件肌肉腦自己係咁自爆戇鳩到暈
咁大概都了解 但係TOYZ啲料好似全部都係好舊既料 好似唔夠入肉
呢個年代人設崩壞就=社死 過去幾年有無數KOL/藝人證明
依家toy屎絕到挖緊爺爺棟高樓既根
睇返館長啲直播, 做咩成個小學雞咁
不得不說 今次加水加得好撚勁
講到打個電話就可以拎到機密資料
個陣睇live聽到問哂號…
胎屎又詐賭又販毒又25又得罪咁多人都唔洗社死
政治智慧真心高。
痴撚線好撩唔撩搞個無野輸嘅人

館長唔知咩心態去搞鳩toyz

佢真係無野輸再同逐樣野放大睇

當日打完拳唔簽咪算鳩數唔好再繼續屌落去

以前香港大嘅90後玩過online game嘈交都好撚勁架嘛
屌 fergus都係館粉
樓主呢類傻閪先信
竹聯幫戰組
以前真係覺得佢幾好 最少真係反共先

點知而家
只有toyz 可以打敗 toyz
算準話哂條友靠痴
一定係追哂所有直播
不過客唔客觀自己諗
之前toyz串過佢
詐朋友同詐fans割韭菜既分別
竹聯幫戰組
以前真係覺得佢幾好 最少真係反共先

點知而家
一手好牌明明訓住割訓住賺, 係要出風頭貪威識食, 自己打爆自己嘅完美BUSINESS MODEL
如果爺爺有時間寶石, 我估佢第一時間係翻去過去殺咗以往嘅自己先, 最大敵人就係自己

黑社會通病
toyz賣嗰啲衫 4 percent同新出嘅戰組文組喺台仔嚟講都唔平
220買個飯盒都要噪
但啲fans知佢等錢洗 心甘情願俾佢割
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞