toyz癲撚到冒充館長公司職員打去稅局攞資料…

975 回覆
737 Like 21 Dislike
館長開頭賣健身衫就係sell 比台灣同行 用料靚
直播屌啲同行用料冇佢咁好 又賣得貴
依家佢啲嘢個價錢已經同佢當初屌嗰班同行差不多價錢了
設計仲要柒
呢條片既背景仲要係TOYZ坐完監出黎第一次開直播既地方
冇人照,76敢咁寸咩
樓主未fc 就開個咁post
係咪戰組d人黎 傻閪
推 樓主慘敗
懷疑戰組老大灌水灌到你屎眼滿溢
唔係想串你 樓主開post 3月10 ,個時風向係館長個邊

你會唔會太搞笑 3月18先黎屌 ,仲要紅色 大字 小學生?
又炒車
3月10-17風向的確去晒爺爺個邊喎 前提係佢加水加到聖經大洪水咁
詐騙公司機密+拎到錄音+國稅幫上堂作證
其實都好想睇下竹聯幫live
但真係跳針跳得太多,又甩cut,好難有興趣聽
法律既野 你以為告你非法集結? SOR係公眾妨擾罪
戰組前排灌水灌到on9 風向梗係響佢果邊
仲有我一早就有留言 今日係鞭屍 你都係戰組?
又串樓主弱智? 館粉係咁上下
戰組可唔可以recap下頭先爺爺個live ptt望2望見講到爺爺縮到冬天春袋咁
唔認撈黑+正式官宣賣小姐姐&比人炒就原價請返就算
前幾頁果2個館粉係咪去左排隊買燒味飯

台狗

1.媒體來源:
聯合

2.記者署名:
記者陳宏睿

3.完整新聞標題:
獨/TOYZ賣大麻菸彈上訴二審 今首出庭求解除出境限制

真犀利,咁都得
爺爺走去告toyz 個dc grp啲人
小家到
爺爺係咪比toy屎玩壞左
又3%利潤 又做訟棍 直頭鐵心洗同溫層演都唔演
今晚又撚到館長個三標仔傻
原來廠長挺麻個龍門搬到出外太空
呢件除左唔輸得同邏輯打結

三觀算好好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞